Secció recomanada per

NOVETATS

Honor presenta Band 6, una polsera caracteritzada per la seva gran i nítida pantalla

La polsera de fitnes, amb una pantalla AMOLED d’1,47 polzades, destaca per aportar noves capacitats per al seguiment de la forma física i la salut.

Honor presenta Band 6, una polsera caracteritzada per la seva gran i nítida pantalla
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La marca Honor ha anunciat la Band 6, un wearable Premium, equipat amb una pantalla AMOLED d’1,47 polzades i àmplies funcionalitats per a la gestió de la salut i l’estat físic. Destaca també per una extraordinària durada de la bateria de 14 dies. Amb un preu d’uns 50 euros va dirigida a un públic jove i professional.

«El llançament de l’Honor Band 6 posa de manifest el nostre compromís d’oferir productes de primera qualitat que permetin a les persones portar un estil de vida més saludable i productiu», assenyala George Zhao, CEO d’Honor Device Co. «Amb una pantalla més gran i millorada, i funcionalitats avançades de gestió de la salut, fa que arribar als objectius de salut i benestar sigui senzill, divertit i assequible».

Característiques de la pantalla

 El dispositiu ofereix una experiència de visualització clara en una pantalla AMOLED a color d’1,47 polzades i una resolució de 194x368, és a dir, el 148% més d’àrea de visualització que la predecessora. Aquesta pantalla és de vidre corbat 2,5 D amb revestiment antiempremtes i presenta un disseny icònic amb el cridaner logotip de la marca al costat esquerre i un botó lateral al dret. Integra biblioteca d’esferes de rellotge i presenta corretges de cautxú de silicona. Disponible en tres colors, Meteorite Black, Sandstone Grey i Coral Pink.

Gestió del benestar i la salut

Ofereix nombroses funcionalitats de control de la salut. Gràcies al monitoratge de la saturació d’oxigen (SpO2) és capaç de detectar els nivells d’oxigen en sang, cosa que resulta una ajuda important per a aquells qui vulguin disfrutar fent senderisme o escalada a gran altura. Un sensor òptic de freqüència cardíaca amb intel·ligència artificial admet el monitoratge continu d’aquest paràmetre en temps real, i alerta si detecta una freqüència anormal. Aquesta funcionalitat obre la porta al control dels nivells d’estrès al llarg del dia i ajuda a alliberar la tensió mitjançant exercicis de respiració guiats.

Està equipada, així mateix, amb un conjunt de capacitats de seguiment del son que identifiquen i registren les dades sobre el descans, com el temps de son profund, son lleuger, fase REM, temps de vigília i migdiades que es realitzen cada dia. Proporciona avaluacions personalitzades i suggeriments adaptats per millorar la qualitat del son.

Seguiment de l’activitat física

Per als aficionats al fitnes i per als qui fan exercici de forma regular, la Band 6 admet 10 modes d’entrenament, entre els quals s’inclouen córrer i/o caminar a l’aire lliure i en interior, ciclisme a l’aire lliure i en interior, natació en interior, el·líptica, rem i entrenament lliure. Durant els entrenaments proporciona dades en temps real per afavorir arribar als objectius previstos.

Valors afegits

Equipada amb una resistència a l’aigua de fins a 50 metres, permet el seguiment de l’activitat en aquest element, com la puntuació SWOLF i el ritme de les braçades de natació. És capaç de reconèixer automàticament sis maneres d’entrenament diferents i recordarà als usuaris que comencin a registrar la seva activitat, perquè les seves dades d’entrenament no es perdin.

Notícies relacionades

Un altre dels valors destacats del producte és l’autonomia de la bateria que assoleix fins a 14 dies en condicions d’ús habituals i 10 dies en situacions d’ús intensiu. Equipada amb tecnologia de càrrega ràpida, afegeix un temps d’ús de 3 dies amb una connexió de 10 minuts.

Preus i disponibilitat

Amb un preu de venda al públic de 49,90 €, la Band 6 ja està disponible al nostre mercat.

Temes:

Gadgets +Digital