Secció recomanada per

A FONS

Així són els auriculars Hesh ANC, de Skullcandy

L’equip presenta com a característiques destacades una important millora en la qualitat de so i la cancel·lació activa de soroll

Així són els auriculars Hesh ANC, de Skullcandy
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La firma Skullcandy compta, entre el seu especialitzat catàleg de producte, amb el model ANC dins de la reconeguda línia Hesh, una de les més exitoses de la marca i que incorpora la tecnologia Active Noise Cancelling. El producte ve habilitat amb Tile, un sistema de localització per evitar pèrdues.

‘Els productes Skullcandy es fabriquen pensant en els fans de la marca, incloent-hi última tecnologia i millores en so’, ha informat Jeff Hutchings, director de Producte de Skullcandy. ’A l’hora de renovar la família Hesh, escoltem les peticions dels nostres clients donant-los les millores que estaven esperant’.

La nova incorporació a la línia Hesh compta amb tecnologia sense fil Bluetooth; control de trucades, pistes i volum; i durabilitat donada la resistència dels seus materials. Un altre dels punts forts és l’acústica refinada i el seu disseny plegable

Autonomia i preu

El nou Hesh ANC de Skullcandy està pensat per aguantar llargues tandes d’escolta, amb un temps de fins a 22 hores amb el sistema de cancel·lació de soroll activat. Compta amb càrrega ràpida, amb la qual cosa s’obtenen 3 hores de bateria amb 10 minuts connectat a la xarxa elèctrica. Integra un mode ambiental que desactiva la cancel·lació de soroll, sense que afecti el que s’està escoltant. Té un preu d’uns 130 euros en color negre i blanc.

Valors destacats

Cancel·lació de soroll activa

Funcionament sense cables

Mode ambient

Càrrega ràpida

Durada de la bateria de 22 hores

Aportacions per a l’usuari

Aquest model de gamma mitjana aporta una excel·lent relació qualitat preu. Són equilibrats ja que sense ostentacions proporcionen el que s’espera d’aquests, per disfrutar de bon so.

Presenta un atractiu disseny minimalista amb materials plàstics suaus al tacte, molt lleuger.

Les diademes són còmodes i els coixins estan fets d’escuma viscoelàstica dissenyades per distribuir la pressió de manera uniforme.

Integra botons de control físic, a l’auricular dret, petits i fàcils de reconèixer al tacte. Des d’ells s’accedeix a l’encesa, apagada, apujar/abaixar volum, saltar pistes cap endavant/enrere, contestar/finalitzar trucades, aparellar el dispositiu o activar l’ANC i el so ambiental.

La bateria és una de les millors cartes de l’equip amb una durada de 22 hores amb l’ANC connectat i més de 30 sense ell. Compten amb opció de càrrega ràpida que proporciona tres hores de reproducció amb 10 minuts endollat.

Notícies relacionades

Skullcandy ha afegit integració amb el rastrejador Tile, així que n’hi ha prou amb acudir a l’app perquè aquests emetin un so amb el qual localitzar-los. Tile és capaç d’oferir la seva última ubicació actualitzada en un mapa connectant-se als dispositius d’altres usuaris de l’app.

El valor destacat del producte és, sens dubte, la qualitat de reproducció sonora. L’àudio sona nítid i greu, intens, sense distorsió fins i tot a volum alt.

Temes:

Gadgets +Digital