Secció recomanada per

PRODUCTES DESTACATS

Així és el Poco M3 Pro 5G, per uns 170 euros

La bateria és de 5.000 mAh pot durar més de 2 dies. Té suport de càrrega ràpida de 18W i un carregador inclòs de 22,5W

Així és el Poco M3 Pro 5G, per uns 170 euros
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La firma Poco compta al seu catàleg amb el dispositiu M3 Pro 5G que equipa el processador MediaTek Dimensity 700 5G compatible amb aquest tipus de xarxes i dotat d’una pantalla de 90Hz, al mateix temps que és capaç de gestionar una eficiència energètica òptima, que assegura més autonomia de la bateria.

El processador ofereix un rendiment al nivell d’un barco insígnia, amb tecnologia de processament de 7nm, que, addicionalment, manté un consum d’energia baix. Amb un mòdem 5G integrat, el dispositiu és compatible amb 5G Dual. Compta amb una arquitectura de CPU de vuit nuclis, amb dos nuclis Cortex-A76 que funcionen a una velocitat de fins a 2,2 GHz. Així, la CPU es combina amb la GPU Mali-G57, una nova arquitectura que ofereix un 30% més de densitat de rendiment i eficiència energètica. Juntament amb la tecnologia d’emmagatzemament UFS 2.2, el joc de xips converteix l’M3 Pro 5G en un dispositiu eficient, sobretot en jocs.

Tipologia de pantalla

Compta amb una pantalla amb taxa de refresc de 90Hz. També incorporarà un DotDisplay, cosa que suposa un upgrade respecte al model anterior. La tecnologia DynamicSwitch permet que el plafó del dispositiu canviï automàticament entre 90Hz, 60Hz, 50Hz i 30Hz, cosa que fa possible adaptar la freqüència de refresc al contingut mentre s’estalvia energia.

La pantalla FHD+ de 6,5” reprodueix imatges amb una resolució de 1080P i compta amb sensors de llum duals a la part davantera i posterior amb detecció de llum en 360°, per ajustar la brillantor de forma intel·ligent entre 4096 nivells.

Sistema de càmeres

Integra un conjunt de triple càmera amb una de principal de 48 MP, una macro de 2 MP i un sensor de profunditat de 2 MP. La de 48 MP permet capturar imatges detallades, especialment en condicions de poca llum. L’smartphone  també compta amb una sèrie de funcions de software (com el mode nocturn, el vídeo ‘time-lapse’ o la ràfega temporitzada) que augmenten els escenaris d’ús de la càmera.

Bateria

La bateria de 5.000 mAh pot durar més de 2 dies. Té suport de càrrega ràpida de 18W i un carregador inclòs de 22,5W.

Disseny

Notícies relacionades

Aporta un disseny ergonòmic i corbat en 3D a la part posterior amb un acabat brillant. Té una relació pantalla-cos del 91%, i està disponible en tres colors: Groc, negre asfalt i blau gel.

Preu

Es comercialitza en dues versions: 4GB+64GB i 6GB+128GB. La variable de 4GB+64GB costa uns 170 euros, mentre que la de 6GB+128GB, es pot trobar al mercat per poc més de 200 euros.