Secció recomanada per

Caiguda a tot Espanya

Una fallada massiva de Movistar deixa milers d’usuaris sense línia

  • La companyia assegura que està intentant respondre a una «incidència generalitzada» que ha bloquejat l’emissió i recepció de trucades

FOTO BAJADA DE 123RF EL 26 DE JUNIO DEL 2020  LLAMADA TELEFONICA  MANO  TELEFONO  MOVIL  LLAMAR  MARCAR  LLAMADA  FOTO DE 123RF

FOTO BAJADA DE 123RF EL 26 DE JUNIO DEL 2020 LLAMADA TELEFONICA MANO TELEFONO MOVIL LLAMAR MARCAR LLAMADA FOTO DE 123RF

1
Es llegeix en minuts
Carles Planas Bou
Carles Planas Bou

Periodista

Especialista en tecnologia i el seu impacte sociopolític.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Milers d’usuaris de Movistar s’han trobat aquest divendres sense línia als seus telèfons, cosa que els ha fet impossible poder realitzar trucades o rebre-les. Aquest problema es deu a una incidència de la companyia que ha afectat especialment la xarxa corporativa d’empreses que utilitzen els seus serveis.

Notícies relacionades

Tot i que el gegant de les telecomunicacions no ha fet cap anunci oficial de la caiguda de les seves línies, sí que ha confessat tenir una «incidència generalitzada» i ha respost a través de les xarxes socials a les queixes dels seus usuaris.

Més tard, Telefónica ha informat que es tracta d’«una incidència amb les línies de Movistar Fusión Empresas». No obstant, no s’han donat més detalls sobre les raons d’aquesta fallada massiva que està afectant milers d’usuaris a grans ciutats d’Espanya com Madrid, Barcelona, València, Bilbao o Sevilla.