Secció recomanada per

JA A LA VENDA

Així és el TCL 20L amb 4 càmeres i bateria de 5.000 mAh per 230 euros

TCL Communication posa a la venda al nostre mercat un nou model en la gamma mitjana/baixa sense 5G però amb una excel·lent relació preu/prestacions

Així és el TCL 20L amb 4 càmeres i bateria de 5.000 mAh per 230 euros
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia TCL llança al nostre mercat un nou model, el 20L, que es posiciona a la gamma mitjana (mitjana/baixa) però que aporta interessantíssimes prestacions per a usuaris que busquen un telèfon eficient a bon preu. Aporta tecnologia NXTVISION i el segell Recomanat per Android Enterprise, que assegura actualitzacions de seguretat.

Pantalla de 6,67 polzades

Compta amb una pantalla de 6,67 polzades amb resolució Full HD+ compatible amb la tecnologia HDR10+ que permet veure amb fluïdesa continguts de Netflix o YouTube, així com sèries i pel·lícules amb òptima qualitat.

Aporta una relació pantalla-cos del 91% i una relació d’aspecte 20:9. Gràcies a la seva tecnologia NXTVISION, el terminal ofereix millores visuals aportant color, contrast i nitidesa molt millorats. El TCL 20 L també és capaç de reproduir vídeos actualitzats de SDR a HDR en temps real.

És un dels primers telèfons de la marca, en aquesta gamma de preus, amb tecnologia de pantalla de polarització circular certificada per TÜV Rheinland, cosa que permet visualitzar la pantalla amb bons detalls, percebent colors naturals fins i tot portant ulleres de sol. A més amb aquest sistema la vista estarà sempre protegida.

Processador

Al seu interior corre el Qualcomm Snapdragon 662, que s’atreveix sense problemes amb aplicacions i jocs, tot i que amb un rendiment de gràfics una mica inferior. La seva memòria RAM és de 4 GB, una bona quantitat per a un dispositiu de les seves característiques. Posseeix una òptima capacitat d’emmagatzemament (128 GB) amb possibilitat d’afegir targetes microSD de fins a 1TB.

Càmeres

Compta amb un sistema de càmeres adequat, integrat per una quàdruple posterior composta per un sensor principal de 48 megapíxels; un gran angular de 8 megapíxels per a fotografies ultra panoràmiques; un de profunditat de 2 megapíxels per ajudar en el mode retrat, i un sensor macro de 2 megapíxels per a fotografies d’aquesta categoria

També compta amb tecnologia, impulsada per la NXTVISION, que porta la qualitat de les fotos a un nivell òptim.

Seguretat.

El mètode de desbloqueig biomètric inclòs és un lector d’empremtes situat al lateral, sota els botons de volum, que funciona també a tall de botó d’encesa.

Valors afegits

Compta amb una bateria de 5.000 mAh que proporciona una autonomia de fins a dos dies. També compta amb funcionalitat de càrrega ràpida, optimitzada per l’Smart Manager incorporat, que ofereix suggeriments per a un millor rendiment i durada.

El model aporta una bona experiència d’àudio mitjançant un disseny de doble altaveu, que genera so en estèreo i impedeix el bloqueig de l’àudio quan el dispositiu es té a la mà. El TCL 20L també està preparat per connectar fins a quatre dispositius d’àudio i reproduir àudio simultàniament gràcies al seu Superbluetooth.

Preu

El TCL 20L ja està disponible al nostre mercat a un preu de 230 euros, en colors blau i negre.

Característiques

PANTALLA: LCD de 6,67 polzades. Ràtio 20:9. FullHD+ a 2.400 x 1.080. Brillantor de 500 nits. Cristall 2.5. Plafó perforat

PROCESSADOR: Snapdragon 662

CAPACITAT: 4GB/128GB/4GB/128GB. MicroSD

CÀMERES POSTERIORS: Principal: 48 megapíxels. Angular: 8 megapíxels. Profunditat: 2 megapíxels. Macro: 2 megapíxels

CÀMERA FRONTAL: 16 megapíxels

BATERIA: 5.000 mAh. Càrrega ràpida de 18W

SISTEMA: Android 11

CONNECTIVITAT: 4G. WiFi 5. Bluetooth 5.0. NFC. USB tipus C

DIMENSIONS I PES: 166,2 x 76,9 x 9,1 mil·límetres. 199 grams

Notícies relacionades

SEGURETAT: Lector d’empremtes

PREU: 230 euros

Temes:

Mòbils +Digital