Secció recomanada per

NOVETATS

Amazon presenta l’Echo Wall Clock Edició Mickey Mouse

L’últim dels dispositius Echo, que es comercialitza per menys de 50 euros, és un original rellotge amb funcions intel·ligents per tenir-ho tot sota control

Amazon presenta l’Echo Wall Clock Edició Mickey Mouse
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’Echo Wall Clock Edició Mickey Mouse (Disney) és un rellotge que s’ajusta adequadament a un possible regal en aquestes dates de comunions. Posa a l’abast dels usuaris una manera divertida de tenir-ho tot sota control i a temps, quan es trobin dins de la casa. Amb l’ajuda d’Alexa i un dels personatges més icònics de Disney, l’Echo Wall Clock Edició Mickey Mouse és l’última incorporació a la línia de productes Amazon amb l’assistent intel·ligent.

L’equip presenta una imatge clàssica de Mickey Mouse que, sobre un fons exclusiu, utilitza els seus braços per girar al voltant del rellotge i assenyalar les hores i els minuts. De la mateixa manera que amb l’Echo Wall Clock original, una vegada que es vinculi a un dispositiu compatible, els usuaris poden consultar els seus temporitzadors d’un cop d’ull mitjançant els 60 indicadors led que s’il·luminen en vermell, mostrant quins estan configurats. El rellotge de 10 polzades, que funciona amb piles, també reprodueix animacions visuals per a les alarmes, els recordatoris i les notificacions, ajudant l’organització personal. Per començar, cal iniciar un temporitzador en un dispositiu Echo compatible i el rellotge mostrarà un senyal del temps restant.

Valors afegits

Es tracta d’un rellotge analògic amb un disseny icònic sobre el qual es pot consultar l’hora fàcilment, i organitzar rutines.

Integra 60 indicadors led, i pot mostrar el temps restant en un o diversos indicadors establerts a través d’un dispositiu vinculat. Se sincronitza amb l’hora d’un dispositiu Echo i ajusta automàticament el canvi a l’horari d’estiu.

Requereix un equip compatible: Echo, Echo Dot, Echo Flex, Echo Input, Echo Plus, Echo Show, Echo Show 5, Echo Show 8, Echo Show 10, Echo Spot o Echo Studio. És senzill de configurar, només cal dir «Alexa, configura l’Echo Wall Clock».

Notícies relacionades

Rellotge amb una esfera de 25 cm de diàmetre, disseny uniforme, acabat metàl·lic i coberta transparent per protegir-lo de la pols. Inclou accessoris de muntatge i 4 piles AA.

Preu

 Echo Wall Clock Edició Mickey Mouse (Disney) està disponible per 49,99 euros.