Secció recomanada per

DESCOBRIR-NE MÉS

Xiaomi Mi 11 Lite 5G i Dc 11 Lite, preus i característiques

Els dos ‘smartphones’ es caracteritzen per ser ultraprims, per una pantalla TrueColor amb visibilitat millorada i una durada de la bateria estesa

Xiaomi Mi 11 Lite 5G i Dc 11 Lite, preus i característiques
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Xiaomi compta entre la seva oferta de mòbils, amb la qual cada vegada s’ajusta més a les expectatives del mercat, amb noves incorporacions a la seva família Dc 11: els Dc 11 Lite 5G i Dc 11 Lite, disponibles en variants 5G i 4G. Xiaomi és actualment la tercera marca de smartphones del món.

Característiques de la pantalla

La versió Lite i Lite 5G del Dc 11 integren una pantalla DotDisplay AMOLED de 6.55» amb suport TrueColor de 10 bits, cosa que significa que reprodueixen 1.070 milions de colors, 64 vegades més que el seu predecessor. Aquesta prestació permet una gradació de color suau i una transició natural entre els tons, minimitzant les bandes i reduint el soroll i les imperfeccions en la imatge, independentment de l’angle des del qual es vegi la pantalla.

Amb la gamma de colors DCI-P3, el rendiment del color s’optimitza, com demostren les proves realitzades al producte, al proporcionar precisió i retenció del color, cosa que crea una imatge vívida i real. Destacar que el Lite 5G admet HDR10+ creant una imatge dinàmica amb un contrast nítid.

Presenten una taxa d’actualització de 90Hz i una freqüència de mostratge tàctil de 240Hz.

Capacitats multimèdia

Respecte al so, res a objectar ja que la reproducció resulta competent mitjançant la utilització de dos altaveus i certificats amb Hi-Res Audio i Hi-Res Audio Wireless, que gestionen un so envoltant.

Rendiment del processador

Equipat amb la plataforma mòbil Qualcomm SnapdragonTM 780G 5G recentment anunciada, el Dc 11 Lite 5G ofereix potència, velocitat i seguretat a l’estar avalat per un procés de fabricació de 5nm i tecnologia LiquidCool. Mantenint-se dins de la sèrie 7 de Qualcomm, el Dc 11 Lite per la seva part explica amb Qualcomm SnapdragonTM 732G amb tecnologia de 8 nm i LiquidCool, cosa que fa possible que el dispositiu es mantingui en el seu màxim rendiment fins i tot durant un ús intensiu, com llargues sessions de joc.

Autonomia

Equipats amb una bateria de 4.250 mAh i càrrega ràpida de 33 W, els dos terminals ofereixen una autonomia que, com es comprova en les proves realitzades, s’estén pràcticament a dos dies.

Prestacions del sistema de càmeres

Amb un conjunt de triple càmera posterior amb una lent principal de 64MP i un sensor d’1 / 1,97”, ofereixen una experiència satisfactòria en el resultat de les preses. Una càmera ultra gran angular de 8 MP i una càmera telemacro de 5 MP completen la configuració de la càmera triple.

Tant el gran angular com la càmera frontal (20MP per a Dc 11 Lite 5G i 16MP per a Dc 11 Lite) s’han optimitzat per a condicions de poca llum amb el mode nocturn. Les càmeres es veuen reforçades per una selecció de maneres de vídeo i filtres que permeten acostar-se a la fotografia professional.

Disseny cridaner

Amb un gruix de 6,81mm i un pes de 159 grams, Dc 11 Lite 5G ofereix una sensació còmoda i lleugera a la mà. Amb un forat perforat per a la càmera frontal, els dos models compten amb marcs ultraprims d’1,88 mm en la part superior i en els costats per als usuaris que busquen la mida de pantalla gran. Protegit per Corning Gorilla Glass 6 i Corning Gorilla Glass 5, Dc 11 Lite 5G i Dc 11 Lite (respectivament) resisteixen els danys causats per caigudes i rascades.

Notícies relacionades

Mi 11 Lite 5G ofereix opcions de colors que inclouen Truffle Black (negre), Mint Green (verd) i Citrus Yellow (groc). Per la seva banda, Dc 11 Lite inclou Boba Black (negre), Bubblegum Blue (blau) i Peach Pink (préssec).

Preus segons versió

Mi 11 Lite 5G de 8GB + 128GB des de 399,99 €. Mi 11 Lite està disponible en dues variants: 6GB+64GB i 6GB+128GB, la primera té un preu de 299,99€. La versió de 6GB+128GB de Dc 11 Lite costa 349,99 €.