Secció recomanada per

AVUI AL MERCAT

L’‘smartphone’ OnePlus 9 i el rellotge intel·ligent de la marca, ja a la venda

El mòbil, desenvolupat conjuntament amb la mítica firma de fotografia Hasselblad, es comercialitza a partir dels 709 euros, segons versió

El OnePlus Watch estarà disponible a partir del pròxim 30 d’abril amb un preu que parteix dels 159 euros

L’‘smartphone’ OnePlus 9 i el rellotge intel·ligent de la marca, ja a la venda
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

OnePlus ha anunciat que el seu model OnePlus 9, dotat de càmera Hasselblad i caracteritzat per una alta freqüència d’actualització de pantalla i tecnologia de càrrega ràpida, és a la venda a partir d’avui al nostre mercat. El OnePlus Watch, el primer wearable de la companyia, estarà disponible a partir del divendres 30 d’abril.

Així és el OnePlus 9

El OnePlus 9 inclou un sistema de triple càmera, desenvolupat conjuntament amb Hasselblad, el llegendari fabricant de càmeres professionals. La seva càmera ultra gran angular, amb un sensor Sony i amb una corba única Freeform que minimitza la distorsió de les vores, i amb la seva càmera principal de 48 MP ofereix noves possibilitats a la presa d’imatges, a més d’establir un nou estàndard per al rendiment de color. També inclou una pantalla Fluid Display de 6.55’’ de 120 Hz amb certificació HDR10+; carrega ràpida Warp Charge 65T, que proporciona bateria per a un dia en 15 minuts de càrrega i que carrega d’1 a 100% en 29 minuts; a més de l’última versió del sistema operatiu de OnePlus, OxygenOS 11.

Característiques en detall

El OnePlus 9 ofereix una experiència pròpia d’un vaixell insígnia, per la seva pantalla completa de 120 Hz, processador Qualcomm Snapdragon 888 mobile platform, connectivitat 5G, carrega ràpida WarpCharge 65T, així com la Hasselblad Camera for Mobile.

El sistema de triple càmera utilitza els mateixos estàndards de color que el germà gran OnePlus 9 Pro, amb el Calibratge de Color Natural de Hasselblad. Integra la càmera ultra gran angular de 50 MP, amb un sensor Sony IMX766 i una lent corba per reduir la distorsió. La càmera principal de 48 MP també ofereix capacitats d’imatge excepcionals, gràcies al sensor Sony IMX689. A més, la càmera monocromàtica serveix de recolzament a la càmera principal per obtenir fotos amb més detall, sobretot en les imatges en blanc i negre.

La pantalla Fluid Display de 120 Hz proporciona una experiència de visualització immersiva. Inclou la mateixa pantalla plana que el OnePlus 8T, que va rebre la categoria A+ i que té una mida de 6.55’’ amb una notable precisió de color.

La brillantor de la pantalla arriba amb 1.100 nits i certificació HDR10+, per millorar l’experiència a l’hora de veure vídeos HDR. Està equipat amb dos sensors de llum ambiental amb 8.192 nivells de brillantor per a un control de brillantor automàtica més fluida. L’opció ComfortTone també ajusta la temperatura de color de la pantalla per adaptar-se a l’entorn per a una experiència de lectura més còmoda.

Càrrega ràpida

La bateria de 4,500 mAh utilitza un disseny millorat de doble cel·la que carrega de l’1% al 100% en 29 minuts. La versió per a Europa del OnePlus 9 també ofereix fins a 15 W de càrrega sense fil Qi.

Disseny

El OnePlus 9 presenta un disseny corb de la part posterior i el pes lleuger fa que la sensació al subjectar-lo sigui lleugera i còmoda. Aquest model arriba en tres colors: Winter Mist, Arctic Sky i Astral Black

Així és el OnePlus Watch

Notícies relacionades

El rellotge combina una bateria de llarga durada i una sèrie de sensors intel·ligents per monitoritzar l’activitat, que inclou GPS, mesurador de la saturació d’oxigen en sang i pulsòmetre, entre altres. Aquest dispositiu permet veure i contestar notificacions o respondre trucades de telèfon, així com emmagatzemar i reproduir música sense necessitat de connectar-se a l’‘smartphone’. La bateria pot durar fins a dues setmanes, i la seva tecnologia de càrrega ràpida proporciona bateria per a un dia complet amb 5 minuts connectat a la xarxa i per a una setmana amb una càrrega de 20 minuts. El OnePlus Watch aporta capacitats com Always on Display, més de 110 modes d’entrenament i la possibilitat de controlar de manera remota les càmeres de smartphones Android.

Disponibilitat

El OnePlus 9 ja està disponible a oneplus.com/es i a Amazon a un preu a partir de 709 €, mentre que el OnePlus Watch estarà disponible a partir del pròxim divendres 30 d’abril a un preu a partir de 159 €.

Temes:

Mòbils +Digital