Secció recomanada per

A LA VENDA EL 21 D’ABRIL

Així és la instax mini 40, de Fujifilm

El dispositiu, que presenta una atractiva estètica de càmera clàssica, complementa la gamma de la marca i es llança a un preu d’uns 100 euros

Així és la instax mini 40, de Fujifilm
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Fujifilm ha presentat un model de càmera instantània denominat instax mini 40, juntament amb una nova varietat de pel·lícula, la Contact Sheet, que imita l’aspecte del full de contactes de pel·lícula clàssica i suposa un gir a la reconeguda sèrie de pel·lícules instantànies instax mini. Amb els dos llançaments la firma posa a disposició dels amants de la fotografia analògica noves possibilitats creatives en aquest camp.

En valoració de Toshi lida, president de Fujifilm Europa: «Amb el seu estil clàssic, la nova càmera és adequada per a qualsevol persona a qui li agradi fer i compartir fotos. Dissenyada per transportar-se amb facilitat, està acabada amb una textura de qualitat i cap en una mà. El cos és de color negre brillant i integra detalls platejats, cosa que dona com a resultat un aspecte sofisticat i atemporal, sinònim de l’enfocament icònic de Fujifilm en el disseny de productes».

Característiques destacades

El model aporta a l’usuari la funcionalitat d’Exposició Automàtica per obtenir fotografies de notable qualitat en qualsevol moment del dia. La funció d’exposició automàtica detecta el nivell de llum ambiental quan es prem el botó de l’obturador i optimitza la velocitat i la potència del flaix en funció de l’escena. Permet, fins i tot als principiants, fer fotos que s’exposen de forma adequada, independentment de les condicions interiors o exteriors, cosa que permet obtenir captures de qualitat òptima.

Una altra característica important és la configuració del Mode Selfie. Els usuaris poden activar-lo a voluntat, ja que ha sigut especialment pensat per fer autoretrats i primers plans, simplement tirant la vora frontal de l’objectiu després d’encendre la càmera. Això fa que sigui fàcil fer un retrat o fer fotos de prop.

Notícies relacionades

Acompanya el llançament de la instax mini 40 la pel·lícula instantània tipus Contact Sheet. És un homenatge a la fotografia de pel·lícula clàssica, perquè simula l’aspecte del full de contactes d’un fotògraf quan s’imprimeixen les tires de pel·lícula processades per contacte. Com totes les pel·lícules instax, estarà disponible en cartutxos de 10 exposicions.

Preu

La instax mini 40 s’uneix a una i versàtil línia de càmeres instantànies i impressores per a smartphones. Estarà disponible a un preu de venda recomanat de 99,99€ i es podrà adquirir a partir del 21 d’abril del 2021. La pel·lícula instantània tindrà un preu de venda recomanat de 9,99 € i també estarà disponible a partir del 21 d’abril.

Temes:

Gadgets +Digital