Secció recomanada per

NOVETATS EN ‘SMARTPHONES’

Arriben al mercat sis nous mòbils de la marca Nokia

HMD Global, The home of Nokia phones, anuncia els models X20, X10, G-20, G10, C20 i C10, que formen part de tres gammes diferents

Arriben al mercat sis nous mòbils de la marca Nokia
4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia HMD Global posa al mercat una completa gamma de producte composta per sis models diferents en la gamma més alta, X-series; la família intermèdia G-series i la gamma d’entrada o bàsica, C-series.

Florian Seiche, CEO d’HMD Global, ha volgut destacar: «Estem davant una situació molt més transcendental que un llançament de producte normal. Els últims 12 mesos han sigut, sens dubte, un repte, però també ens han permès fer una pausa, pensar i preparar-nos per al següent gran pas. Com a empresa finlandesa, el nostre enfocament de tecnologia i negocis se centra primer en l’ésser humà i això es reflecteix en aquesta nova gamma de smartphones».

Per la seva part, Stephen Taylor, CMO d’HMD Global, apunta: «aquests nous productes estan fets perquè durin per dins i per fora, gràcies a les nostres promeses d’actualització i una durabilitat superior. La sèrie X ens permet oferir els avantatges d’acords de gamma alta amb Qualcomm i ZEISS Optics. Trobar l’equilibri entre les especificacions i l’assequibilitat és l’objectiu de la sèrie G. La sèrie C, per la seva part, s’esforça per oferir tecnologia d’altíssim valor al mercat dels smartphones».

X-series es llança amb Nokia X20 i Nokia X10

Nokia X20 i Nokia X10 se situen al cim de la proposta de la marca. Els dos models compten amb la plataforma mòbil Qualcomm Snapdragon 480 5G, que ofereix rendiment i connectivitat 5G. Estan construïts per resistir i, de fet, a la durabilitat de hardware se li sumen els tres anys d’actualitzacions de seguretat i software per fomentar un consum sostenible, ampliar el cicle de vida del producte i reduir els residus electrònics.

Ruben Lehmann, vicepresident d’Europa d’HMD Global ha destacat: «Tots els telèfons Nokia se sotmeten a una quantitat de proves de durabilitat. Per això, quan estan disponibles per a la seva compra, estem plenament segurs que els nostres clients poden confiar que funcionaran sense problemes durant anys».

Amb la seva interfície neta d’AndroidTM One, aquests terminals venen amb Android 11. L’òptica ZEISS i les innovacions en IA són la base de les solucions d’imatge. Amb una pantalla amb punch hole display Full HD+ de 6,67», el contingut es mostrarà amb molta nitidesa.

Nokia X20 i Nokia X10 inclouen una garantia ampliada de tres anys (que supera l’estàndard del sector) i una funda 100% compostable a la caixa de venda, dissenyada per ser resistent i respectuosa amb el medi ambient. El carregador i els auriculars no venen de sèrie.

Nokia X20 disposa d’una càmera frontal de 32 MP i una càmera quàdruple de 64 MP a la part posterior. La funció Dual Sight activarà dues càmeres simultàniament per capturar diversos costats o múltiples angles de la història

 El Nokia X10 es comercialitza per un preu inferior als 300 euros. La seva càmera quàdruple de 48 MP amb captura cinematogràfica afegeix un conjunt d’eines d’edició professional.

G-series s’enlaira amb Nokia G-20 i Nokia G10

G-series aporta tecnologies senzilles i compten amb una bateria de tres dies de durada. La família G està disposa de l’última versió d’Android, tres anys d’actualitzacions de seguretat mensuals i dos anys d’actualitzacions del sistema operatiu. Els primers terminals estan caracteritzats per la durabilitat de la firma, la seguretat millorada gràcies al desbloqueig facial i lateral per empremta dactilar i una pantalla de 6,5.

Destacar que el Nokia G-20 té una càmera triple de 48 MP amb modes d’obturació per intel·ligència artificial i àudio envoltant OZO.

C-series incorpora Nokia C20 i Nokia C10

Els C-series ofereixen característiques com la pantalla HD+ de 6,5». Compta amb Android 11TM (Go Edition), que afegeix fins a un 20% més de velocitat i funcions de seguretat millorades, així com la durabilitat dels smartphones Nokia amb actualitzacions de seguretat trimestrals durant dos anys.

Nokia C20 inclou flaix LED frontal i posterior per capturar moments especials fins i tot amb poca llum. Nokia C10 és el dispositiu més assequible de la nova gamma.

Preus i disponibilitat

Nokia X20 estarà disponible a partir de maig en color Midnight Sun i Nordic i ve en configuracions de 6/128 GB i 8/128 GB. Des de 379 €.

Nokia X10 estarà disponible a partir de juny en color Forest i Snow i ve en configuracions de 6/64 GB, 6/128 GB i 4/128 GB. Des de 329 €.

Nokia G-20 estarà disponible a partir de maig en color Night i Glacier i ve en configuracions de 4/64 GB i 4/128 GB. Des de 179 €.

Nokia G10 estarà disponible a partir de finals d’abril en color Night i Dusk i ve en configuracions de 3/32 GB i 4/64 GB. Des de 149 €.

Notícies relacionades

Nokia C20 estarà disponible a partir de juny en color Arena i blau fosc i ve en configuracions de 2/32 GB. Des de 109 €.

Nokia C10 estarà disponible en una data encara per determinar en porpra clar i gris i ve en configuracions d’1/16 GB, 1/32 GB i 2/16 GB. No se n’ha facilitat el preu.

Temes:

Mòbils +Digital