Secció recomanada per

A LA VENDA AVUI

Samsung renova la sèrie Galaxy A amb models des de 350 euros

La companyia acaba de presentar els Galaxy A52, A52 5G i A72, caracteritzats per millores, a les càmeres i la pantalla. Afegeixen resistència a l’aigua i bateria per a dos dies

Samsung renova la sèrie Galaxy A amb models des de 350 euros
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els dispositius que Samsung ha donat avui a conèixer en un esdeveniment virtual internacional, es caracteritzen per disposar d’una càmera quàdruple amb resolució de 64 MP. Presenten, com a avantatge especial, que els vídeos en 4K poden convertir-se en imatges d’alta resolució de 8 MP amb la funcionalitat Foto de vídeo 4K. Un optimitzador d’escenes utilitza la intel·ligència artificial (IA) per disparar amb configuracions diferents per a 30 categories d’imatges i fons, com menjar, paisatges i mascotes, entre d’altres.

Estan dotats d’OIS (estabilització òptica d’imatge) per aconseguir que tant les fotos com els vídeos resultin estables. I respecte a la il·luminació, destacar que el millorat mode nocturn o mode nit utilitza el processament de fotogrames múltiples, perquè les preses siguin brillants en qualsevol condició de llum.

Com a característica diferencial s’afegeix la funcionalitat AR Emoji i Mis Filtros, que afegeixen un estil personal als continguts. És possible aplicar lents AR de Snapchat amb el Mode Diversió des de la mateixa aplicació de la càmera.

Característiques de la pantalla

La pantalla Súper AMOLED permet visionar amb prou qualitat sèries i pel·lícules. Ara, amb freqüències d’actualització de 120 Hz a Galaxy A52 5G i 90 Hz a Galaxy A52 i A72, l’experiència de moviment és més fluida. L’equip mostra correctament les publicacions a les xarxes socials fins i tot en exteriors, gràcies a la seva lluminositat de 800 nits augmentada.

La pantalla té la certificació EyeCare i ajusta automàticament la temperatura de color segons els patrons d’ús de l’smartphone, per reduir la fatiga ocular amb Protector de la vista.

Pel que fa al disseny, la nova sèrie Galaxy A presenta una estètica de vora suau i una carcassa mínima per a la càmera.

Connectivitat i possibilitats

L’aplicació SmartThing i la sèrie Galaxy A permeten connectar i gestionar múltiples dispositius de la llar intel·ligent, des d’equips portàtils com tauletes i PC fins a televisors.

Una funcionalitat afegida és que és possible connectar-se i escoltar música en companyia sense la necessitat d’aparellar els altaveus. També es poden aparellar telèfons amb dos dispositius Galaxy Buds i escoltar música junts, gràcies a BudsTogether.

Les imatges es poden compartir amb Quick Share i, amb Private Share, l’usuari pot canviar d’opinió –amb qui compartir o eliminar les fotos i vídeos fins i tot després de compartir-los– amb només un toc.

Valors afegits

Galaxy A52, A52 5G i A72 són resistents a l’aigua i a la pols amb una certificació IP67. A més, hi ha l’opció d’adquirir Samsung Care+ (una cobertura opcional de Samsung). Assenyalar que els dispositius estan protegits de sèrie amb Samsung Knox, el sistema de seguretat que protegeix la informació i les dades personals en temps real.

La bateria aguanta fins a dos dies, amb la capacitat de 4.500 mAh de l’A52 i de 5.000 mAh de l’A72.

El Galaxy A52 5G disposa de connexió 5G súper ràpida i tots ells estan estan equipats amb altaveus estèreo i memòria externa de fins a 1 TB. Admetran actualitzacions de software durant tres generacions i actualitzacions de seguretat periòdiques durant un mínim de quatre anys.

Ja al mercat

La nova sèrie està disponible en Awesome Violet (violeta), Awesome Blue (blau), Awesome Black (negre) i Awesome White (blanc) des d’avui, i inclouen Galaxy Buds+ negres en una promoció de regal.

Preus per model

A72 (8+256GB) 509 euros

A72 (6+128GB) 449 euros

A52 5G (8+256GB) 489 euros

A52 5G (6+128GB) 429 euros

Notícies relacionades

A52 (8+256GB) 409 euros

A52 (6+128GB) 349 euros