Secció recomanada per

MÒBILS PER A GAMERS

Asus Republic of Gamers presenta la nova sèrie Rog Phone 5

Aquests dispositius integren la reconeguda plataforma mòbil Qualcomm Snapdragon 888 5G i l’aplicació de gestió del rendiment, per obtenir un control total sobre el joc.

Asus Republic of Gamers presenta la nova sèrie Rog Phone 5
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Asus Republic of Gamers (ROG) ha presentat avui els Rog Phone 5, Phone 5 Pro i Rog Phone 5 Ultimate, l’última sèrie de telèfons intel·ligents especialment pensats per als gamers.

El Phone 5 integra la plataforma mòbil Qualcomm Snapdragon 888 5G, que presenta comunicacions 5G i té característiques premium Qualcomm Snapdragon Elite Gaming. Mitjançant el sistema de refredament GameCool 5 actualitzat, i el millorat administrador de rendiment Armory Crate s’assegura que totes les capacitats de l’aparell estiguin disponibles per a qualsevol escenari de joc.

Característiques especials

La sèrie està equipada amb una pantalla Amoled amb certificació per a HDR10+ de 144 Hz / 1 ms produïda per Samsung amb una freqüència de mostratge tàctil de 300Hz i amb una latència tàctil ultra baixa de 24,3 ms, fet que proporciona una visualització de jocs d’alta suavitat i sensibilitat, i amb una òptima capacitat de resposta.

Els gamers poden jugar més temps amb la bateria de 6000 mAh. Així mateix, cada telèfon disposa d’un adaptador HyperCharge de 65 watts per recarregar-la bateria en menys temps.

Notícies relacionades

Destacar que inclou la ROG Vision, amb una pantalla Matrix Display per mostrar animacions personalitzables d’acord amb la varietat del sistema i dels esdeveniments de jocs.

Aporta millores mitjançant el sistema de control avançat AirTrigger 5 i del sistema d’àudio GameFX, ideat per oferir un efecte sonor més potent i immersiu.