Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Samsung presenta la seva nova gamma d’imatge

La companyia acaba d’anunciar les seves noves teles que van des de les sèries Micro LED i Neo QLED fins als Lifestyle TV, amb solucions per a noves necessitats a casa

Samsung presenta la seva nova gamma d’imatge
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung llança la seva línia 2021 de televisors, sèries Micro LED, Neo QLED i Lifestyle TVs. «Durant l’any passat, les tecnologies que alguna vegada van ser prescindibles van passar a ser una necessitat, ja que les nostres llars es van convertir en les nostres oficines, escoles, gimnasos i molt més», explica James Fishler, vicepresident sènior de la Divisió d’Electrònica de Consum de Samsung Electronics America. «A mesura que els consumidors passaven més temps a casa, el televisor es convertia en una cosa essencial i, el 2021, Samsung redefineix el seu paper entorn de les necessitats i els gustos de les persones».

Nous conceptes i nous productes

Durant dècades, els televisors es van utilitzar per veure pel·lícules i programes; ara, més que una font d’entreteniment s’han convertit en sales de conferències o centres de treball. L’any passat va canviar el concepte i, a l’adoptar noves funcions, els mateixos consumidors estan redefinint el paper que juga la tele a les seves llars.

En aquesta conjuntura, Samsung presenta Micro LED una sèrie que augmenta la brillantor, aporta negres més profunds i afegeix millores quant a qualitat d’imatge. La tecnologia que sustenta el producte proporciona una nova experiència de visualització com a conseqüència dels LED inorgànics que prevenen el desgast i manté el rendiment del plafó.

 El 2018, Samsung va presentar Micro LED amb el format de The Wall, un sistema de mòduls que pot arribar a una mida de 292 polzades. Aquest any la tecnologia Micro LED s’adapta al format d’un televisor per a les llars, ja que està disponible en mides de 110 «i 99», a finals de març. Un model de 88″ es posarà a la venda a la tardor i posteriorment un de 76″

Entre les funcionalitats de l’aparell, s’ha de destacar la capacitat de la vista quàdruple. Amb 4Vue es poden veure fins a quatre fonts de contingut simultàniament, per visionar diversos esports alhora o retransmetre contingut, o jugar.

Samsung Neo QLED

Per la seva banda, el Neo QLED integra el processador Neo Quantum i els nous LED Quantum Mini. Amb només 1/40 de la mida dels LED convencionals, els mini permeten un control de llum ultrafí, fet que permet generar millores en la imatge que treballa amb una tecnologia d’escalat intel·ligent.

En jocs ofereix més funcionalitats, especialment amb Xbox Series X, i és capaç d’habilitar jocs 4K a 120 hz per veure cada detall amb claredat en aquesta resolució i 120 fotogrames per segon, i un temps de resposta baix de 5,8 ms.

Samsung també s’ha associat amb AMD per desenvolupar el primer televisor amb suport Freesync Premium Pro per a jocs de PC i videoconsola. La nova barra de videojocs permet als jugadors monitoritzar els aspectes crítics del joc, i la pot utilitzar per accedir a Mode Joc Panoràmic, que dona relacions d’aspecte ultra amples, tradicionalment només disponibles en monitors de jocs.

Els models 8K de Samsung Neo QLED (QN800A i QN900A) estaran disponibles en mides de 65”, 75” i 85”, mentre que els models 4K (QN90A i QN85A) oferiran equips a partir de 50”.

Dissenys personals

Notícies relacionades

La categoria Lifestyle TV té com a objectiu crear televisors pensats pràcticament a mida de cada usuari. The Frame transforma el televisor en una obra d’art que es pot personalitzar per adaptar-se a l’estètica i la decoració de cada llar. També inclou una tecnologia de curació automàtica de contingut amb IA, que recomana obres d’art segons les preferències dels usuaris. Amb una biblioteca de més de 1.400 obres d’art es pot crear una col·lecció personal. També compta ara amb més espai d’emmagatzemament d’imatges, que ha passat de 500 megabytes el 2020 a 6 gigabytes el 2021, per la qual cosa pot guardar fins a 1.200 imatges en qualitat UHD.

En els nous productes ja estan disponibles noves maneres de personalitzar el marc que és més prim que mai: 24,9 mil·límetres de gruix.

Temes:

Samsung +Digital