Secció recomanada per

AJUDA A CASA

Així és el Ring Video Doorbell Wired, un vídeo timbre mini, amb cable

El dispositiu aporta avantatges com vídeo HD, conversa bidireccional, vista en directe, detecció de moviment avançada i configuració de les Zones de Privacitat personalitzables

Així és el Ring Video Doorbell Wired, un vídeo timbre mini, amb cable
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquest vídeo timbre de l’empresa especialitzada en productes per a la seguretat de la llar, Ring, és de reduïdes dimensions i suposa una opció assequible pel que fa al preu per als interessats en iniciar-se en la seguretat de la llar, o per als qui necessiten ampliar el seu anell de vigilància domèstica. En ús és un producte fàcil que es connecta al cablatge existent del timbre tradicional, i inclou les característiques precises que fan que l’usuari se senti segur quan està dins o fora de casa.

Característiques destacades

Les senyes d’identitat d’aquest producte inclouen vídeo HD de 1080p amb visió nocturna i àudio bidireccional amb cancel·lació de soroll, el que ofereix un camp de visió nítid i la possibilitat de veure i parlar amb els visitants, tant si s’està a dins com a fora del domicili. Disposa d’una funció de zones de moviment personalitzables, que permeten crear àrees específiques per activar alertes i les espais de privacitat, que poden configurar-se per bloquejar aquells llocs que el propietari no vulgui que siguin visibles. Amb aquestes zones establertes, la Detecció Avançada de Moviment envia una alerta a l’aplicació Ring quan es detecta moviment dins d’una determinada distància del dispositiu.

Funcions addicionals

La firma ha establert opcionalment, per als interessats en un nombre més gran de funcions de seguretat, un pla de pagament (3 euros al mes) al qual es poden subscriure i, d’aquesta manera, tenir a la seva disposició serveis addicionals com Advanced Pre-Roll, que aporta una vista prèvia de vídeo de sis segons mostrant el que ha provocat una alerta de moviment a la porta. El Mode Solo Personas determina una alerta de moviment que s’envia només quan es detecten éssers humans, mentre que les Notificacions Enriquides mostren una vista prèvia d’imatges instantànies, per veure el que està passant en temps real abans d’obrir l’aplicació Ring.

App de control

Una vegada s’ha instal·lat el dispositiu, el control és bastant senzill. Es poden establir les preferències personals de notificació i connectar altres càmeres o alarmes per crear un sistema de seguretat integrat a tota la casa i supervisar el que hi succeeix.

Valors afegits

Notícies relacionades

Ring Video Doorbell Wired és compatible amb determinats dispositius habilitats per a Alexa. Activant Ring Skill a l’aplicació de l’assistent i dir Alexa, mostra la porta principal, s’observa en directe el que està passant.

Preu i disponibilitat

L’equip estarà disponible al nostre mercat a partir del maig per 59€.

Temes:

Gadgets +Digital