Secció recomanada per

PRODUCTES D’ÀUDIO

Així són els auriculars Melomania Touch de Cambridge Audio

El dispositiu sense fil, que aporta el tradicional so britànic de la marca, té una autonomia de fins a 50 hores

Així són els auriculars Melomania Touch de Cambridge Audio
3
Es llegeix en minuts

Melomania Touch és l’últim membre incorporat a la sèrie d’auriculars de Cambridge Audio, que es caracteritza per un disseny actualitzat i per la seva notable autonomia de funcionament. En l’ús quotidià destaca per la comoditat, el control tàctil i les facilitats de la renovada aplicació Melomania, que convergeixen per gestionar fins a 50 hores d’autonomia.

Els auriculars True Wireless (totalment sense fil) model Melomania Touch de la reconeguda firma Cambridge Audio ofereixen als usuaris avantatges destacats pel que fa a la qualitat de reproducció sonora. Segons comunica la firma, durant el seu desenvolupament es van prendre com a referència les dades de més de 3.000 impressions de l’orella per aconseguir l’ajust més adequat que afavorís totes les orelles. El resultat es nota, són còmodes de portar i ofereixen el llegendari Gran So Britànic. Això és possible ja que, per primera vegada, la tecnologia d’amplificació classe A/B de Cambridge Audio s’ha utilitzat en un auricular true wireless intrauditiu.

Cal destacar així mateix que, amb una bateria total de fins a 50 hores, el model es posiciona de manera destacada al mercat d’auriculars, amb un altre valor afegit: la seva aplicació Melomania dona una gamma d’ajustos de so, incloent-ho els modes optimitzats Transparència, Alt rendiment i Baix consum, per cobrir els hàbits d’escolta particulars.

Qualitat reconeguda

Un dels avantatges d’aquest producte és que proporciona so sense adulterar on res s’afegeix ni res s’omet. Melomania Touch permet que l’exclusiu so de la companyia britànica es pugui gestionar de manera sense fil en format compacte. Els ‘drivers’ de 7 mm recoberts de grafè s’utilitzen per proporcionar riquesa de so, i gràcies als còdecs Bluetooth d’alta resolució aptX i AAC no es perd cap detall durant l’escolta. Amb fins a nou hores de temps de reproducció contínua, les llargues sessions no són un problema. L’estoig de càrrega ofereix 41 hores addicionals, cosa que fa que els auriculars no depenguin de cap presa de corrent durant un màxim de 50 hores.

Control tàctil

El desenvolupament de Melomania Touch no se centra únicament en la reproducció de so sense adulterar, sinó també a aconseguir un nivell alt de comoditat d’ús. Prenent com a referència més de 3.000 impressions d’orella, es va crear una carcassa que hi encaixa correctament. S’aconsegueix així que l’usuari fins i tot arribi a oblidar que porta posats els TWS intrauditius. La capsa inclou accessoris per garantir l’adaptació individual dels auriculars a l’orella. Operativament, els gestos tàctils intuïtius permeten la reproducció i el control de volum i respondre a trucades entrants. Els assistents de veu Google Assistant i Siri es poden activar amb un comando tàctil, per utilitzar el control per veu.

Aplicació mòbil actualitzada

Amb l’aplicació Melomania, els auriculars reben recolzament actiu a cada smartphone. Aquesta ‘app’ permet consultar la bateria que li queda a cada auricular, descarregar i instal·lar actualitzacions de microprogramari, i fins i tot localitzar els auriculars en cas de pèrdua amb la funció Find my Earphones. Aporta opcions de configuració de l’equalitzador per adaptar l’aplicació a les seves pròpies preferències d’escolta.

Notícies relacionades

Cambridge Audio ha equipat Melomania Touch amb tecnologies sense fil per tenir una connexió estable: Bluetooth 5.0 i l’últim ‘chipset’ de Qualcomm. Amb aquest equipament els auriculars intrauditius són adequats per escoltar música, i per a converses telefòniques, amb el mode Transparència, el soroll ambiental també es pot atenuar amb només un toc.

Preu i disponibilitat

Els auriculars Melomania Touch True-Wireless-In-Ear es poden adquirir al nostre mercat en colors blanc i negre per un preu de venda al públic recomanat d’uns 140 euros.

Temes:

Gadgets +Digital