Secció recomanada per

AL MERCAT A FINALS DE FEBRER

Així és l’últim barco insígnia de Xiaomi, el model MI 11

El dispositiu, que està a punt de llançar-se al nostre mercat, es podrà adquirir, segons versió, des d’uns 750 euros

Entre els seus valors destaquen la pantalla AMOLED DotDisplay de 6.81 polzades amb una taxa de refresc de 120 Hz i triple càmera de 108 megapíxels

Així és l’últim barco insígnia de Xiaomi, el model MI 11
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A finals de febrer arribarà al mercat l’smartphone de Xiaomi model Mi 11, el seu últim barco insígnia, que debuta amb millores destacades com el joc de xips Qualcomm Snapdragon 888, la triple càmera posterior de 108 megapíxels, sistema d’àudio cinematogràfic i potent càrrega sense fil de 50 W.

Sistema de càmeres

Mi 11 compta amb una configuració de triple càmera posterior, basada en un sensor de gran angular de 108 megapíxels, capaç de capturar imatges de qualitat comparables a les càmeres DSLR professionals. El gran angular de 13 megapíxels i la lent telemacro de 5 completen la configuració del sistema posterior. A la part frontal, una càmera perforada de 20 megapíxels fa possible minimitzar els marcs i, alhora, garanteix òptimes ‘selfies’ i videoconferències.

Mi 11 ofereix funcions de fotografia i vídeo, com el mode noctur millorat que ofereixen les seves tres càmeres: principal, ultra gran angular i frontal. La tecnologia de mode nit de vídeo redefineix els estàndards de la indústria amb la seva reducció de soroll de nivell RAW. Sis funcions d’IA cinematogràfiques fan que les preses creatives siguin fàcils: des de Parallel World, que duplica i inverteix l’escena per donar l’aparença d’un món reflectit, fins a Freeze Frame Video, que congela i clona els fotogrames de vídeo per crear la il·lusió que parts del vídeo estan congelades en el temps. Els cinèfils valoraran el mode Zoom màgic, que crea la il·lusió que la càmera s’acosta i s’allunya simultàniament de l’escena, un efecte que es va popularitzar originalment a través de les pel·lícules de suspens.

Mi 11 també ofereix gravació HDR10+ i el nou mode Pro Time-lapse, capaç d’ajustar la velocitat d’obturació, ISO, obertura i EV per controlar fins i tot les situacions d’il·luminació més complicades. Destaquen també les funcions avançades d’IA, inclòs AI Erase 2.0, que permet eliminar objectes o línies no desitjats de les imatges.

Característiques de la pantalla

La pantalla de Mi 11 ha rebut una qualificació A+, així com un reconegut premi de DisplayMate, la principal institució de revisió de pantalles professionals. El plafó AMOLED DotDisplay Premium de 120 Hz i 6.81’’ brilla amb resolució WQHD+ i tecnologia de color de 10 bits, cosa que permet òptima claredat de visionament i transicions de colors suaus. La seva tecnologia Super Resolution actualitza els vídeos de baixa resolució a qualitat WQHD+.

Amb una freqüència de mostratge tàctil de 480 Hz i un sensor d’empremtes en pantalla, permet desbloquejar el dispositiu de manera eficaç. Munta altaveus duals Harmon Kardon, i el seu Corning Gorilla Glass Victus protegeix contra danys per caigudes i cops. Adopta un acabat dual esmerilat antireflex que capta la llum, no les empremtes dactilars, i estarà disponible en dues variants de color: Midnight Grey i Horizon Blue.

Processador d’última generació

Mi 11 incorpora el processador Qualcomm Snapdragon 888, que redefineix els estàndards de processament prèmium amb el seu GPU Adreno 660, el motor Qualcomm AI de sisena generació i el mòdem X60, que combina la tecnologia IA amb la connectivitat 5G ultraràpida.

Amb una tecnologia de procés de 5 nm, Mi 11 no només admet jocs 2K/2K/120fps /HDR, sinó que compta amb un disseny de vuit nuclis i un nucli ultragran Arm Cortex-X1 que augmenta el rendiment. El seu LPDDR5 de 3.200 MHz garanteix una velocitat de transferència de dades que ha augmentat de 5.500 Mbps a 6.400.

Notícies relacionades

Equipat amb sistema de dissipació de calor LiquidCool, el dispositiu gestiona jocs extrems i altres operacions d’alta capacitat mentre es manté refrigerat. Alhora, els seus 4.600 mAh i la triple combinació de càrrega per cable de 55 W, sense fil de 50 W i inversa de 10 W i el carregador de 55 W GaN inclòs a la caixa garanteixen l’òptima autonomia.

Preu al mercat

Mi 11 estarà disponible a Espanya a partir de finals de febrer en dues capacitats (8 GB + 128 GB i 8 GB + 256 GB). La versió de 8 GB + 128 GB costarà uns 750 euros, mentre que la variant de 8 GB + 256 GB estarà disponible des de 800.