Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Xiaomi presenta el seu últim ‘flagship’ model Mi 11

Aquest ‘smartphone’ compta amb pantalla AMOLED DotDisplay 6.81’’ de 120 Hz i triple càmera de 108 MP

Xiaomi presenta el seu últim ‘flagship’ model Mi 11
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Xiaomi ha llançat l’‘smartphone’ model Mi 11, el seu últim vaixell insígnia, que debuta amb algunes millores importants respecte al seu predecessor, inclòs un chipset Qualcomm Snapdragon 888, triple càmera posterior de 108 MP, àudio cinematogràfic i càrrega sense fil de 50 W.

Triple càmera de 108 MP

Triple càmera de 108 MPEl Mi 11 compta amb una configuració de triple càmera posterior, basada en un sensor de gran angular de 108 MP, capaç de capturar imatges de qualitat comparable a les càmeres DSLR professionals. El gran angular de 13 MP i la lent telemacro de 5 MP completen la configuració del sistema posterior. A la part frontal, una càmera perforada de 20 MP fa possible minimitzar els marcs i, alhora, garanteix òptimes selfies i videoconferències.

Recolzant-se en la tecnologia existent de Xiaomi, el Mi 11 ofereix noves funcions de fotografia i vídeo, com el mode nocturn millorat que ofereixen les seves tres càmeres: principal, ultra gran angular i frontal. La tecnologia de mode nit de vídeo redefineix els estàndards de la indústria amb la seva reducció de soroll de nivell RAW. Sis funcions d’IA cinematogràfiques fan que les preses artístiques siguin fàcils: des de Parallel World, que duplica i inverteix l’escena per donar l’aparença d’un món reflectit, fins a Freeze Frame Video, que congela i clona els fotogrames de vídeo per crear la il·lusió que parts del vídeo estan congelades en el temps. Els cinèfils apreciaran el mode zoom màgic, que crea la il·lusió que la càmera s’acosta i s’allunya simultàniament de l’escena, un efecte que es va popularitzar originalment a través de les pel·lícules de suspens.

El Mi11 també ofereix gravació HDR10+ i el nou mode Pro Time-lapse, capaç d’ajustar la velocitat d’obturació, ISO, obertura i EV per controlar fins i tot les situacions d’il·luminació més complicades. Destaquen també les funcions avançades d’IA, inclòs AI Erase 2.0, que permet eliminar objectes o línies no desitjats de les imatges.

Pantalla i capacitats multimèdia

El Mi 11 compta amb una pantalla que ha rebut una qualificació A+, així com un premi a la millor pantalla de DisplayMate, la principal institució de revisió de pantalles professionals. La pantalla AMOLED DotDisplay ‘premium’ de 120Hz i 6.81’’ brilla amb ultra alta resolució WQHD+ i tecnologia de color de 10 bits, cosa que permet claredat de visió i transicions de color suaus. La seva tecnologia Super Resolution actualitza els vídeos de baixa resolució a qualitat WQHD+.

Amb una freqüència de mostratge tàctil de 480 Hz i un sensor d’empremtes en pantalla, permet desbloquejar el dispositiu de manera ràpida. Porta altaveus duals Harmon Kardon, i el seu Corning Gorilla Glass Victus protegeix contra danys per caigudes i cops. Adopta un acabat dual esmerilat antireflex que capta la llum, no les empremtes dactilars, i estarà disponible en dues variants de color: Midnight Grey i Horizon Blue.

Processador

ProcessadorEl Mi 11 incorpora el processador Qualcomm Snapdragon 888, que redefineix els estàndards de processament ‘premium’ amb el seu GPU Adreno 660, el motor Qualcomm AI de sisena generació i el mòdem X60, que combina la tecnologia IA amb la connectivitat 5G ultraràpida.

Amb una tecnologia de procés de 5nm, el Mi 11 no només admet jocs 2K/2K/120fps /HDR, sinó que compta amb un disseny de vuit nuclis i un nucli ultragran Arm Cortex-X1 que augmenta el rendiment. El seu LPDDR5 de 3.200 MHz garanteix una velocitat de transferència de dades que ha augmentat de 5.500 Mbps a 6.400 Mbps.

Equipat amb sistema de dissipació de calor LiquidCool, el dispositiu gestiona jocs extrems i altres operacions d’alta capacitat mentre es manté refrigerat. Alhora, els seus 4.600 mAh i la triple combinació de càrrega per cable de 55 W, sense fil de 50 W i inversa de 10 W, i el carregador de 55 W GaN inclòs a la capsa, garanteixen l’òptima autonomia.

Notícies relacionades

Per als amants dels jocs cal destacar la col·laboració de Xiaomi amb el joc mòbil més popular de l’any 2020, Genshin Impact.

Disponibilitat i preu

El Mi 11 estarà disponible a Espanya a partir de finals de febrer en dues variants (8GB + 128GB i 8GB + 256GB) amb emmagatzemament LPDDR5 3200MHz RAM + UFS 3.1 millorat. La versió de 8GB + 128GB es podrà adquirir a partir de 749,99 €, mentre que la variant de 8GB + 256GB estarà disponible des de 799,99 €.