Secció recomanada per

NOUS SERVEIS

Aplicació mòbil per revisar productes recondicionats

És la primera ‘app’ dedicada al recondicionat electrònic, que permet fer una revisió tècnica de l’‘smartphone’ o tauleta, per comprovar-ne el funcionament

Aplicació mòbil per revisar productes recondicionats
1
Es llegeix en minuts

La companyia Back Market, dedicada a la comercialització d’aparells i dispositius electrònics recondicionats, ha anunciat el llançament d’una aplicació mòbil dedicada al recondicionat electrònic i que permet fer una revisió tècnica de l’smartphone o tauleta amb l’objectiu que l’usuari pugui saber si el funcionament és òptim.

Està disponible per a iOS i Android i fa possible crear un compte personal i guardar els productes favorits, amb accés a un catàleg amb més de 150 categories de producte; des de mòbils a portàtils, passant per càmeres, ‘smartwatches’, electrodomèstics, etc.

En cas de compra d’algun dels productes en catàleg de la marca, el client pot fer el seguiment de la comanda des de l’app, accedir a la plataforma d’atenció al client, demanar la factura, contactar al venedor i activar notificacions.

Valors afegits

Una destacada diferència en comparació amb altres aplicacions mòbils és que no és només una app de compra, sinó que una vegada instal·lada permet realitzar tests tècnics al mòbil o tauleta, per comprovar l’estat en el qual es troba el dispositiu.

Notícies relacionades

Aquests tests analitzen fins a un total de 30 components de l’aparell; el funcionament de la pantalla tàctil, la càmera, la bateria, el micròfon i altaveu, la qualitat de la connexió, el GPS, la llanterna, l’àudio i vídeo, o el funcionament dels controls, entre altres paràmetres. L’objectiu és detectar problemes en el funcionament i veure l’estat general de l’aparell.

La companyia recorda que tots els productes han sigut recondicionats i revisats per professionals certificats i que compten amb 30 dies de prova i 2 anys de garantia.