Secció recomanada per

CURA DE LA SALUT

Samsung inclou el mesurament de la pressió arterial i l’electrocardiograma als seus rellotges

L’aplicació estarà disponible ben aviat per a Espanya i permetrà realitzar un seguiment més detallat de l’estat de salut

Samsung inclou el mesurament de la pressió arterial i l’electrocardiograma als seus rellotges
1
Es llegeix en minuts

Samsung ha anunciat que l’aplicació Samsung Health Monitor, que ajuda a realitzar un control de la salut més complet, estarà disponible a Espanya per als models Galaxy Watch3 i Galaxy Watch Active2 que així podran fer les funcions de seguiment de la pressió arterial i electrocardiograma.

S’ha de recordar que la pressió arterial elevada està relacionada amb algunes patologies cerebrals, renals i cardíaques i, si no es fa un seguiment, pot provocar diversos problemes de salut. Els rellotges intel·ligents Galaxy estan preparats per mesurar la pressió arterial a través de l’aplicació Samsung Health Monitor, cosa que fa possible que els usuaris tinguin una visió més completa de l’evolució d’aquest indicador.

Quan Galaxy Watch3 o Galaxy Watch Active2 estan calibrats correctament, es pot tenir un mesurament en qualsevol moment i lloc, per a això el dispositiu realitza una anàlisi de l’ona del pols, que es rastreja amb els sensors de monitoratge de freqüència cardíaca. A continuació, el programa analitza la relació entre el valor de calibratge i el canvi de pressió arterial per determinar els valors en temps real.

 

Monitoratge d’electrocardiograma

Monitoratge d’electrocardiogramaS’estima que al voltant de 33,5 milions de persones de tot el món es veuen afectades per la fibril·lació auricular (AFib), una forma habitual de ritme cardíac anormal. La fibril·lació auricular és la causa, en moltes ocasions, de complicacions cardíaques.

Notícies relacionades

La funció d’electrocardiograma analitza l’activitat elèctrica del cor a través d’un sensor a Galaxy Watch3 o Galaxy Watch Active2. L’aplicació Samsung Health Monitor es pot obrir quan l’usuari estigui assegut i el rellotge ben ajustat al seu canell. A continuació, l’avantbraç s’ha de posar a sobre una superfície plana i el tou del dit de la mà oposada s’ha de col·locar al botó superior del rellotge durant 30 segons. L’aplicació podrà així mesurar la freqüència i el ritme cardíac, que es classificaran com el ritme sinusal (un batec cardíac normal i normal) o AFib (quan el cor batega de manera irregular).

Per determinar els valors de la pressió arterial i fer un electrocardiograma, s’ha de tenir l’aplicació Samsung Health Monitor instal·lada tant en el rellotge com en l’smartphone Galaxy, que estarà disponible gratuïtament a partir del 22 de febrer.

Temes:

Samsung +Digital