Secció recomanada per

MILLORA DE PRODUCTES

Nuki comercialitza una bateria recarregable per als seus panys intel·ligents

El fabricant ha anunciat que el nou ‘pack’ recarregable és compatible amb totes les generacions del pany Nuki Smart Lock, i que incrementa l’autonomia en un 100%

Nuki comercialitza una bateria recarregable per als seus panys intel·ligents
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El fabricant de panys Nuki ha llançat al nostre mercat el Nuki Power Pack, una bateria recarregable compatible amb totes les generacions dels panys intel·ligent de la marca. La companyia també ha donat a conèixer que s’instal·la de forma senzilla, substituint el compartiment per a piles del pany. El resultat és que proporciona fins al doble de durada que les piles AAA convencionals, i arriba fins a un any de funcionament ininterromput.

Característiques destacades

El nou Power Pack es carrega en 10 hores mitjançant un cable USB estàndard tipus C, que s’inclou de sèrie amb el producte. Una altra possibilitat és carregar-lo mentre està inserit en l’Smart Lock a través d’una bateria portàtil, o mantenir-lo connectat de forma permanent en cas de disposar d’un enxufe pròxim. Aquesta característica resulta útil per al cas d’apartaments turístics o segones residències. S’ha de recordar que l’aplicació Nuki permet comprovar el nivell exacte de bateria del Power Pack en qualsevol moment i envia una notificació si el nivell de càrrega és inferior al 20%.

Més sostenible

Notícies relacionades

El dispositiu respon a les necessitats del mercat i d’aquells usuaris que volen eliminar les piles i disposar d’un pany domòtic més sostenible. En aquest sentit explica el CEO de Nuki, Martin Pansy, que: «El nostre propòsit és que les solucions d’accés i panys existents siguin més intel·ligents i, per tant, puguin reemplaçar la clau física. Afrontem el repte amb ambició, ja que creiem en la simplificació de la vida diària mitjançant l’ús de la tecnologia mòbil».

Power Pack té un preu de 49 euros.

Temes:

Gadgets +Digital