Secció recomanada per

NOUS ‘SMARTPHONES’

Samsung dona a conèixer els nous Galaxy S21 5G i Galaxy S21+ 5 G

L’última sèrie S de la firma integra un ventall de mòbils caracteritzats per un disseny nou, bon rendiment i funcionalitats optimitzades, a preus continguts respecte a la generació anterior.

Samsung dona a conèixer els nous Galaxy S21 5G i Galaxy S21+ 5 G
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung Electronics ha presentat avui una nova gamma de productes entre els quals destaquen els Galaxy S21 5G i el Galaxy S21+ 5G, amb un disseny icònic i cridaner, una càmera professional i un processador avançat amb millorada resposta en totes les funcions. Estarà disponible en diferents versions i preus, per arribar a un públic objectiu més gran.

Nou disseny

El Galaxy S21 5G és lleuger i compta amb una pantalla compacta de 6,2 polzades; el Galaxy S21+ 5G té una pantalla més àmplia de 6,7 polzades i una bateria més gran adequada per als gamers i els qui utilitzen el mòbil, amb freqüència, per veure sèries i pel·lícules.

Presenten una estètica Contour Cut a la seva càmera que s’integra en el marc metàl·lic. Estaran disponibles en diferents colors, inclòs el Phantom Violet.

Capacitats de la pantalla

Totes les versions del Galaxy S21 5G tenen una pantalla adaptable i intel·ligent Dynamic AMOLED 2 X Infinity-O 120Hz que ajusta automàticament la velocitat de fotogrames segons el contingut. Per reduir la fatiga ocular, integren un protector de la vista que ajusta automàticament el filtre de llum blava, segons l’hora del dia, el contingut que s’estigui veient, i l’hora de ficar-se al llit.

Possibilitats de les càmeres

Els dos dispositius integren la funció Snap 8K millorada que permet captar vídeo en aquesta resolució i, fins i tot en condicions de moviment ràpid o amb sots, la gravació serà suau amb el vídeo Superestable a 60 fps millorats. La funcionalitat mode Director fa possible veure, canviar i seleccionar la millor presa, i amb el mode Vlogger, l’usuari pot capturar vídeos amb les càmeres frontal i posterior alhora, per generar reaccions en temps real. Una altra capacitat destacada, que es recolza en la Intel·ligència Artificial, és la funció millorada de Captura Única, que aconsegueix una varietat de formats fixos i de vídeo amb un sol toc.

La càmera professional de tres lents amb tecnologia IA de Galaxy S21 5G i Galaxy S21+ 5G avalua i s’ajusta intuïtivament a l’escena per oferir una captura òptima en diferents entorns. El mode retrat, impulsat per IA, aprofita una anàlisi en 3D millorat que separa el subjecte del fons. També inclou opcions per a il·luminació d’estudi virtual i efectes de fons d’IA perquè el subjecte destaqui en l’enquadrament, que també funciona per a selfies. Per a preses llunyanes, Space Zoom ajuda a obtenir preses clares i estables, mentre el nou Bloqueig de Zoom minimitza les mans tremoloses i captura imatges clares amb un acostament de x30, a l’aprofitar l’IA per mantenir el focus en el centre de l’enquadrament.

Connectivitat i rendiment

La sèrie compta amb el joc de xips més avançat de la marca, per la qual cosa s’ha pogut millorar la velocitat de treball, l’eficiència energètica i les possibilitats de connectivitat a l’admetre la connectivitat 5G i l’IA.

Preus

Els models estaran disponibles amb el següent preu

S21+ 5G 256GB 1.109

S21+ 5G 128GB 1.059

Notícies relacionades

S21 5G 256GB 909

S21 5G 128GB 859