Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Fresh ‘n Rebel anuncia els auriculars Code ANC

El nou dispositiu és de tipus ‘on-ear’ i inclou cancel·lació de soroll activa, es comercialitzen a un preu d’uns 100 euros i arriben en sis colors

Fresh ‘n Rebel anuncia els auriculars Code ANC
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La firma Fresh ‘n Rebel, amb seu a la ciutat holandesa de Rotterdam que destaca pels seus dissenys urbans, ha presentat els nous auriculars on-ear Code ANC, amb un impressionant disseny i que compten amb cancel·lació de soroll activa, cosa que permet escoltar música, podcasts, vídeos, etc, posant l’entorn en silenci.

Els Code ANC estan construïts com una peça de disseny disponible en 6 colors, tenen un aspecte prim i són de poc pes, uns 220 grams, el que permet utilitzar-los de manera còmoda. A la banda superior s’hi dona suport sobre el cap amb un embuatat de silicona que permet utilitzar-los durant llargs períodes de temps sense fatiga. Els embuatats per a les orelles estan fabricats a partir de pell d’origen vegetal que absorbeix de manera òptima la humitat.

Característiques destacades

Code ANC ofereix bona qualitat de so i una cancel·lació de soroll efectiva que ajuda a eliminar les distraccions i centrar-se en l’escolta. La bateria té una durada de fins a 30 hores de reproducció de música (17 hores amb cancel·lació de soroll) i es carrega en unes 2 hores a través de la seva connexió USB-C. Mitjançant els micròfons integrats es pot invocar Siri o Google Assistant o atendre trucades, que es beneficien de la tecnologia Qualcomm Clear Voice Capture, per eliminar el soroll ambient i de fons, i recollir veus clares.

Preu i disponibilitat

Notícies relacionades

Els nous auriculars estan disponibles amb un preu de 99,99€ en 6 colors, sumant els nous Silky Sand i Still Blue, dos grans exponents de disseny, als ja coneguts Dusty Pink, Misty Mint, Ruby Red i Storm Grey.

La firma, a més dels Twins, ofereix auriculars over- on i in-ear, altaveus Bluetooth resistents, powerbanks i cables.

Temes:

Gadgets +Digital