Secció recomanada per

AJUDA A CASA

iRobot presenta Roomba i3+, un robot aspirador intel·ligent amb autobuidatge

L’equip ofereix navegació intel·ligent, capacitat d’autobuidatge i una sèrie de funcionalitats de neteja personalitzades, gràcies a la tecnologia iRobot Genius

iRobot presenta Roomba i3+, un robot aspirador intel·ligent amb autobuidatge
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia iRobot que desenvolupa i produeix robòtica de consum, acaba d’anunciar l’ampliació de la seva gamma robots aspiradors Roomba amb el llançament del Roomba i3+ al nostre mercat. Es tracta d’un equip de renovat disseny i equipat amb característiques avançades, que estarà disponible a un preu de 699€. Està dotat de navegació intel·ligent, capacitat d’autobuidatge a la seva estació Clean Base i funcionalitats de neteja personalitzades, gràcies a la tecnologia iRobot Genius.

Segons l’opinió de Keith Hartsfield, vicepresident executiu i director de producte d’iRobot. «Tenim experiència demostrada a oferir productes que fan la vida dels consumidors més fàcil. Roomba i3+ amplia la nostra gamma per oferir un rendiment de neteja excepcional i més personalització i control proporcionats per la tecnologia iRobot Genius, una plataforma que permet que Roomba i3+ evolucioni i es faci més intel·ligent amb el temps».

Augment de la comoditat d’ús

Similar a Roomba i7+ i Roomba s9+ de iRobot, el Roomba i3+ equipa el sistema de buidatge automàtic Clean Base en què el robot es buida per si sol. Amb aquest sistema, l’usuari no ha de preocupar-se del dipòsit durant mesos, ni que el robot no arribi a acabar la feina perquè el seu dipòsit sigui ple. Roomba i3+ buida automàticament fins a 60 dies de brutícia i residus a l’estació, que al seu torn serveix com a base de càrrega del robot. A l’interior, la brutícia s’emmagatzema dins d’una bossa segellada AllergenLock dissenyada amb quatre capes de material que atrapa fins al 99% dels al·lergògens del pol·len i de la floridura.

Més possibilitats

El robot neteja de manera sistemàtica seguint línies rectes, cosa que li permet navegar per diferents habitacions dins de la casa, tant en terres com en alfombres. Si la bateria del robot s’acaba, tornarà a l’estació de càrrega, es carregarà automàticament i reprendrà la neteja fins que la feina sigui completa.

Valors afegits

Roomba i3+ utilitza un filtre que captura fins al 99% del pol·len de l’ambient, la floridura, els àcars provinents de la pols i els al·lergògens de gats i gossos.

El sistema de neteja en 3 fases utilitza dos raspalls de goma multisuperfície que treballen junts, un raspall dissenyat per arribar a cantonades i vores, i disposa d’una potència de succió 10 vegades superior en comparació amb la sèrie 600 de Roomba. La tecnologia patentada Dirt Detect, permet a l’aspirador saber on s’acumula la brutícia i va a totes en aquestes àrees específiques.

Novetats en el disseny

Té un nou disseny que afegeix un material que emula teixit, minimitza les empremtes dactilars i recull menys pols. El seu botó Clean es manté ocult fonent-se amb la coberta del robot fins que aquest s’encén, il·luminant-se per comunicar els comportaments del robot o les notificacions quan està treballant de manera activa.

Capacitats de l’app

El model treballa amb l’aplicació iRobot Home amb tecnologia iRobot Genius, que facilita tasques de neteja personalitzada. Disponible per a dispositius iOS i Android, la intel·ligència artificial i les capacitats de comprensió de la llar permeten que Roomba i3+ aprengui com, quan i on li agrada netejar a l’usuari. Ofereix suggeriments personalitzades a través de l’app tals com, horaris de neteja recomanats basats en treballs anteriors i suggeriments útils durant les temporades d’al·lèrgia o de muda de pèl de mascotes.

Les automatitzacions basades en esdeveniments puntuals es poden configurar dins de l’aplicació, una capacitat afavorida per la plataforma iRobot Genius i a l’aplicació IFTTT Connect. Quan s’aparella amb dispositius habilitats per a Alexa o amb Google, es pot controlar la màquina amb la veu. També és compatible amb la tecnologia de Coordinació Imprint, de manera que es pot coordinar amb el robot líquid de fregar Braava jet m6 de iRobot.

Notícies relacionades

Així ho explica Colin Angle, CEO de iRobot: «Recentment, iRobot va fer un pas endavant millorant i personalitzant l’experiència de l’usuari en la neteja gràcies a la nova tecnologia iRobot Genius Home Intelligence. És un redisseny de l’aplicació iRobot HOME que porta els usuaris més enllà de l’ús estàndard de l’aplicació per proporcionar un centre de control amb comandos de neteja personalitzats i fàcils. Es tracta d’una potent plataforma per a robots que ofereix una varietat de funcions digitals i experiències en la línia de productes habilitats per a wifi de l’empresa. Ofereix una neteja basada en els hàbits i preferències personals de l’usuari, cosa que permet una experiència intel·ligent i eficient. Això també proporciona a l’usuari un coneixement més gran sobre el rendiment de neteja del robot».

Preu i disponibilitat

El robot aspirador Roomba i3+ està ja disponible per 699€. El robot aspirador Roomba i3 també pot ser adquirit sense l’estació Clean Base a partir de 449€.