Secció recomanada per

IDEES PER A REGAL

Zepp presenta Z, ‘smartwatch’ de disseny clàssic amb avançada tecnologia

El dispositiu monitoritza la salut les 24 hores del dia a través d’intel·ligència artificial i tecnologia de dades biomètriques

Té posicionament GPS i GLONASS per informar d’ubicació i rastreig. És compatible amb la funció Find My Phone

Zepp presenta Z, ‘smartwatch’ de disseny clàssic amb avançada tecnologia
4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La firma Zepp ha presentat el seu model Zepp Z, que aprofita el poder de la intel·ligència artificial i la tecnologia per convertir les estadístiques de salut en informació processable, cosa que ajuda a monitoritzar de manera efectiva el benestar físic i mental.

Inspirat en el disseny d’un rellotge clàssic, combina l’artesania tradicional i materials resistents per crear un rellotge intel·ligent i elegant, amb una notable autonomia superior als 15 dies. Equipat amb un xip portàtil RISC-V, permet el control d’activitats.

Disseny

El model presenta un disseny atemporal que combina l’artesania tradicional amb la tecnologia. Fet d’una sola peça d’aliatge de titani polit és lleuger i fort, i el seu recobriment de nanotecnologia NTC ho fa resistent a les esgarrapades. Destaca per una textura suau, i el disseny clàssic de la corona, amb un dial i botons gravats.

Valors afegits

Zepp Z facilita verificar l’hora d’un cop d’ull i el seu Health Key permet a l’usuari accedir a les seves mètriques de salut fàcilment. La pantalla de 326 ppp reprodueix un espectre de colors 100% NTSC amb un òptim nivell de detall, mentre que el seu sistema tàctil antiempremtes manté l’interfície clar per afavorir la lectura. Ofereix més de 50 esferes i fins i tot permet carregar fotos per a una experiència personalitzada.

Amplis marcadors

El rellotge monitoritza els marcadors de salut les 24 hores del dia gràcies a la intel·ligència artificial avançada i la tecnologia de dades biomètriques. El seu sensor òptic BioTracker TM 2.0 PPG monitora la freqüència cardíaca i també emet alertes de freqüència cardíaca quan és anormalment alta.

El nivell de saturació d’oxigen en sang (SpO2) és una mètrica de salut útil que Zepp Z pot mesurar a través de la nina. Les dades actuals es poden veure al rellotge i després gravar a través de l’aplicació Zepp, per rastrejar el nivell de SpO2 i veure els canvis a curt i llarg termini.

Per facilitar la comprensió de les dades biomètriques, compta amb el sistema d’avaluació de salut PAI que converteix les esmentades dades en un valor únic intuïtiu després de processar la freqüència cardíaca, l’activitat i altres mètriques de salut.

També monitoritza el descans durant els períodes de son profund, lleuger i REM, així com el temps de vigília i les migdiades de la tarda entre les 11 am i les 6 pm, i interpreta les característiques per aportar puntuació de la qualitat del son i informació per millorar-lo.

Utilitzant algoritmes de desenvolupament propi, Zepp Z monitora, així mateix, els nivells d’estrès.

Modes esportius

Per fomentar l’esport i l’activitat física, compta amb 12 modes esportius comuns, així com una resistència de 50 metres a l’aigua, per a aquells que practiquin esports aquàtics. Permet escollir entre diversos modes per fer running: a l’aire lliure, cinta de córrer, caminar, ciclisme a l’aire lliure, ciclisme en interiors, natació en aigües obertes, natació en piscina, el·líptica, escalada, trail running, esquí i entrenament lliure.

Utilitza sistemes de posicionament GPS i GLONASS per donar informació d’ubicació, de manera que es pugui rastrejar i revisar una ruta després de completar carreres, ciclisme, senderisme i altres activitats a l’aire lliure. També és compatible amb la funció Find My Phone per localitzar el telèfon mòbil.

La configuració d’esports en temps real monitora la freqüència cardíaca durant la majoria dels exercicis, enviant notificacions sobre els nivells arribats, les etapes i les zones de freqüència cardíaca en les quals es troba l’usuari mentre fa esport. També pot rebre alertes quan s’hagi estat assegut durant massa temps i, així mateix, controlar la música per acompanyar l’activitat.

Amb l’aplicació Zepp, disponible tant en Android com en iOS, es poden analitzar totes les activitats de salut i benestar, per establir rutines diàries.

Bateria i funcionalitats

Zepp Z pot durar més de dues setmanes d’ús diari típic, i més de 30 dies amb un ús bàsic, gràcies al seu bateria amb administració d’energia optimitzada.

Accepta l’ús de comandos de veu per interactuar amb Alexa al telèfon mòbil, per controlar els electrodomèstics, configurar alarmes i temporitzadors, verificar el clima, entre altres prestacions.

Especificacions

Pantalla 1.39”. Resolució AMOLED 454x454, 326 ppi, brillantor màxima: 550 nits

Mida (dial) 45.9×45.9×10.75mm

Pes. Aproximadament 40g (sense la corretja)

Pantalla tàctil. Vidre temperat + revestiment antiempremtes

Botons, 3

Connectivitat. Bluetooth 5.0

Materials de l’esfera. Aliatge de titani

Micròfon, sí

Materials de la polsera. Cuir

Resistent a l’aigua, 5 ATM

Bateria de polímer de ions de liti de 340 mAh

La vida de la bateria, fins a 15 dies

Temps de càrrega: al voltant de 2,5 hores

Modes esport: 12

Sensors: acceleròmetre, BioTracker 2.0 Sensor òptic de bioseguiment de PPG, sensor de giroscopi, sensor geomagnètic, sensor capacitiu, sensor de pressió d’aire, sensor de llum ambiental

Posicionament: GPS + GLONASS

Notificacions: Sí

Assistent d’Intel·ligència Artificial: Amazon Alexa incorporat

Dispositius compatibles: Android 5.0 o iOS 10.0 i superior

Notícies relacionades

Aplicació: Zepp App

Accessoris: Carregador magnètic sense fil / Manual d’usuari

Temes:

Gadgets +Digital