Secció recomanada per

IDEES PER REGALAR

Així són els auriculars sense fil Jabra Elite 85t

L’última creació de la marca integra cancel·lació de soroll activa (ANC), així com sis micròfons i protecció contra el vent per a òptima qualitat de la trucada

Proporcionen fins a 5,5 hores de bateria, amb fins a 25 hores a l’estoig de càrrega compacte (ANC encesa). Certificat Qi per a la càrrega sense fil

Així són els auriculars sense fil Jabra Elite 85t
4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Basant-se en un destacat historial en auriculars sense fil, Jabra introdueix la tecnologia de cancel·lació de soroll activa (ANC) a la seva cartera de productes true wireless: tant en els nous Elite 85t com en tota la gamma Elite 75t, un avenç que no ha significat ni comprometre el cuidat disseny dels equips, ni el bon ajust del qual fan gala.

Sorprenents 85t

Els Elite 85t estan pensats per controlar els límits de la quantitat de soroll que es pot eliminar amb un parell d’auriculars sense fil. Compten amb la tecnologia ANC més potent desenvolupada per Jabra, cosa que facilita mantenir el reduït disseny de l’equip, així com el disseny característic d’aquests auriculars. El resultat, com demostren les proves realitzades al dispositiu, és un ús còmode, so de qualitat i bon àudio en les trucades.

Destacar que l’actualització de la sèrie Elite 75t, també en la versió Active, es realitza a través d’una posada al dia de microprogramari en l’aplicació Sound+. L’actualització en una línia de productes true wireless ja existent obre la porta a la creació d’una de les gammes més àmplies del mercat.

Un salt endavant

L’última incorporació a la sèrie Elite, els Jabra Elite 85t amb Advanced ANC, ofereix a l’usuari un nivell de cancel·lació de soroll que va un pas més enllà de l’oferta habitual, tant de la marca com del mercat en general. El doble joc de xips als auriculars proporciona una notable capacitat de cancel·lació de soroll activa, així com un òptim processament del so. Aquest model passa així a ser un dels auriculars més petits que ofereixen cancel·lació de soroll activa per crear un espai privat i tranquil. Destacar que inclou la funció HearThrough que permetre’t escoltar l’entorn i ajustar-lo amb un enfocament extra en el rendiment de so natural i oclusió limitada (bloqueig/tancament), aconseguit a través del disseny semiobert i múltiples micròfons ANC.

Ús amb el mòbil

En l’actualitat, els consumidors necessiten flexibilitat per fer i rebre trucades, en aquest escenari els auriculars Jabra Elite 85t ofereixen qualitat de trucada per al que els utilitza i per a la persona que és a l’altre costat, gràcies a la tecnologia de 6 micròfons (tres en cada orella, dos a l’exterior i un a l’interior). En la part superior compta amb una protecció millorada contra el soroll del vent que permet realitzar trucades fins i tot en condicions molt desfavorables. Els micròfons a l’interior i l’exterior dels auriculars s’utilitzen per proporcionar una millor cancel·lació de so ambient amb la filtració de més soroll. La flexibilitat del Jabra Advanced ANC va més enllà d’una solució d’encesa/aturada, ja que és ajustable mitjançant el doble lliscador que va des de l’ANC complet fins al HearThrough complet, i en qualsevol lloc intermedi, cosa que significa que proporciona una experiència personalitzada al donar a l’usuari el control.

Disseny semiobert

Els altaveus de 12mm permeten que els 85t produeixin un bon so i uns greus potents, alhora que milloren la comoditat i alleugen la pressió sobre l’orella amb el seu disseny semiobert. Jabra també ha adaptat les gomes de silicona per a l’orella a una forma ovalada, per proporcionar un segellament òptim. Això significa que la torre dels auriculars no s’assenta tan profundament dins del pavelló auditiu, cosa que fa que siguin còmodes en l’ús diari, alhora que mantenen un ajust segur.

Autonomia i valors

Elite 85t gestiona fins a 5,5 hores d’escolta amb la cancel·lació de soroll activa encesa, que s’estén a 25 hores amb l’estoig de càrrega i 31 hores amb la cancel·lació de soroll apagada.

En paraules de René Svendsen-Tune, CEO de Jabra: «Dissenyem productes amb un propòsit i avui estem orgullosos de mostrar que el nostre compromís amb la tecnologia ANC no és una excepció. Estem encantats d’oferir la millor cancel·lació de soroll activa de la seva classe en un disseny molt compacte i elegant. També estem emocionats de portar els nostres usuaris actuals en el viatge de l’ANC amb nosaltres amb una actualització gratuïta als seus productes Elite 75t existents».

Característiques Jabra Elite 85t

Disseny compacte i silicona ovalada EarGels TM per a segellament segur i ajust còmode

Xip de cancel·lació de soroll activa eficient per eliminar els sorolls circumdants

Tecnologia de trucades amb 6 micròfons i protecció contra el vent per a trucades

ANC de 4 micròfons, tant a l’interior i com en l’exterior dels auriculars

Altaveus de 12 mm per a òptima sonoritat i baixos potents

Disseny semiobert

Cancel·lació de soroll activa ajustable amb lliscadors dobles des de l’ANC complet fins al HearThrough complet

Durabilitat IPX4 i 2 anys de garantia contra la pols i l’aigua

Fins a 5,5 hores de bateria amb una sola càrrega i fins a 25 amb l’estoig de càrrega amb la cancel·lació de soroll activa encesa, 7 hores de bateria amb una sola càrrega i 31 hores apagada

Certificat per Qi, per a la càrrega sense fil, compatible amb carregadors certificats per Qi

Equalitzador personalitzable amb l’aplicació Sound+

Assistent de veu habilitat per a Alexa, Siri i Google Assistant

Notícies relacionades

MyControls per definir els ajustos dels botons i Jabra MySound per a so individualitzat

Preu

Jabra Elite 85t està disponible a un preu d’uns 230 euros en titani negre, daurat beix, coure negre i gris.

Temes:

Gadgets +Digital