Secció recomanada per

IDEES PER REGALAR

OnePlus anuncia l’edició especial Steven Harrington dels Buds Z

Aquesta edició especial dels OnePlus Buds Z dissenyats per Steven Harrington estarà disponible a partir del 22 de desembre

Steven Harrington és un artista urbà nord-americà conegut pels seus creatius dissenys d’estètica psicodèlica

OnePlus anuncia l’edició especial Steven Harrington dels Buds Z
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

OnePlus acaba d’anunciar la data de disponibilitat de l’edició especial dels auriculars OnePlus Buds Z. Aquests comptaran amb l’original disseny de l’artista i dissenyador Steven Harrington.

Aquesta edició presenta la característica estètica psicodèlica de l’artista i els seus cridaners personatges. Els auriculars dissenyats per Steven Harrington representen l’alegria i l’audàcia amb què la marca vol inspirar la seva comunitat.

Notícies relacionades

Els OnePlus Buds Z proporcionen un total de 20 hores de reproducció amb una càrrega completa. Estan equipats amb controladors dinàmics de 10 mm, preparats per oferir una gamma de baixos de més riquesa, en conjunt amb una tecnologia de reforç de baixos per aconseguir una presència més gran i força en la qualitat de l’àudio. Disponibles també en blanc, els OnePlus Buds incorporen Bluetooth 5.0, reducció de soroll ambiental per captar la veu z i una classificació IP55 que ofereix resistència a la suor i a l’aigua, útil per fer esport.

L’edició especial dels OnePlus Buds Z estarà disponible a www.oneplus.com/es el pròxim 22 de desembre a un preu de venda de 68,99 €.

Temes:

Gadgets +Digital