Secció recomanada per

AJUDA A CASA

Kobold anuncia nous mòduls de neteja per al seu aspirador sense cable

La marca introdueix, entre altres solucions, un sistema exclusiu que permet aspirar i fregar alhora, així com un equip per netejar matalassos

Kobold anuncia nous mòduls de neteja per al seu aspirador sense cable
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’ús d’electrodomèstics pot proporcionar diversos nivells de satisfacció a l’usuari en funció de les expectatives en ells posades, també en funció de la qualitat real de l’aparell. El sistema d’aspiració sense cable de Kobold, segons posen de manifest les proves realitzades, no defrauda, pel seu òptim nivell de qualitat i per les seves brillants capacitats: treballa i rendeix bé, per la qual cosa s’ha convertit en un dels electrodomèstics més recomanats boca a boca, com passa també amb el seu popular robot de cuina Thermomix. Es tracta de productes que s’han guanyat laconfiança del consumidor.

La companyia darrere d’aquestes màquines ésl’empresa familiar Worwerk,els aparells de la qual han format part de la vida de milions de famílies al llarg de més de 130 anys d’experiència, aportant tecnologia pròpia i durabilitat. Desenvolupa les seves activitats d’investigació i desenvolupament de productesa Wuppertal, Alemanya.

Solucions per a la llar

Recentment, responsables de Kobold van anunciar que amb el seu últim producte:l’aspirador sense cable VB100, la marca va entrar en una nova categoria de producte que, en aquest moment, ja és capaçd’afegir possibilitats modulars. Gràcies a la potència d’aspiració i al seu fàcil maneig, el producte elimina amb comoditat, ràpidament i higiènicament la brutícia de la llar, possibilitats que s’amplien ara amb el llançament del seu nouSistema Complet Aspirador sense Cable Kobold VB100, que permet reduir temps de neteja i millorar la capacitat general de l’electrodomèstic, amb més funcionalitats.

Estem en un moment complicat en què necessitem mantenir una exigència de neteja elevada, per la qual cosa aspirar pot no ser suficient per higienitzar i mantenir laseguretatde la família. Una de lessolucionsque s’acaben de posar a disposició del mercat és el nou sistema de neteja de Kobol i que constitueix un producte exclusiu. Es tracta d’un mòdulAspira i Frega, que està preparat per realitzar les dues tasques en una mateixa operació i amb òptims resultats, com confirmen les proves realitzades a aquest accessori. Els resultats indiquen que manté els terres durs sense taques, brutícia o pols, evitant la tasca d’haver de fregar-lo després d’aspirar-lo. Aixòestalvia temps, una cosa molt ben valorada en l’actualitat.

Possibilitats d’un producte sense cables

Un dels avantatges destacables que aporta elnou Sistema Complet Aspirador sense Cableés que, encara sense cables, el que proporciona flexibilitat i comoditat durant l’ús, l’equip gestiona un nivell de rendiment que només és atribuïble a les versions amb cable tradicionals. Amb una potència de fins a230 W i una autonomia de fins a 80 minuts, l’aspirador està preparat per respondre a diferents nivells de brutícia i diferents tipus de terra.

Característiques destacades

L’aspirador pesa 3,3 kg, que significa, en comparació amb altres productes del mercat, que resultalleuger i còmode. Un altre dels seus valors és que té unaposició descansen vertical, cosa que dona la possibilitat d’estar preparat per utilitzar en el moment que sigui necessari, de manera ràpida.

Ve de sèrie amb unRaspall Elèctric que té dues configuracions de velocitat més un mode de desactivació. La unitat admet tres nivells d’aspiració diferents que oscil·len entreSoft (suau) iMax(màxim) i que es poden seleccionar mitjançant un botó tàctil ubicat al mànec. Una llum LED ben visible permet saber l’estat de la bateria o si la bossa filtre està plena, a fi de proporcionar a l’usuari una experiència més còmoda i que pugui oblidar-se d’estar pendent de la càrrega o canvi de bossa.

Un plus per a al·lèrgics

El Kobold VB100 ve equipat amb una bossa filtrepremium,que compta amb el certificat TÜV NORD i garanteix que durant la neteja s’atrapin el99,9% de les partículesque provoquen al·lèrgia. D’aquesta manera, la qualitat de la seva bossa filtre ajuda a purificar l’aire al retenir la floridura i els bacteris presents en l’atmosfera. La bossa se substitueix amb un clic i sense desprendre partícules de pols.

Més complements

El sistema de neteja complet inclou l’aspirador VB100, el mòdul 2en1 Aspira i Frega, el Raspall Elèctric per a tota mena de terres, el Raspall de Tèxtils, el Set de Neteja de Matalassos –que incorpora els accessoris Aspira i Lava–, el tub flexible i accessoris de neteja en altura.

Notícies relacionades

Els resultats de tots aquests mòduls especialitzats es resumeixen en una neteja exhaustiva –inclosos els matalassos, per eliminar els àcars que s’hi acumulen i propiciar un son segur–, fins i tot en racons de difícil accés.

Preu

El sistema complet d’aspirador sense cable Kobold VB100, amb accessoris, està disponible per un preu de 1.589 euros.