Secció recomanada per

IDEES PER A REGAL EN TEMPS DE PANDÈMIA

Xiaomi llança un humidificador antibacteris

mi-smart-antibacterial-humidifier

mi-smart-antibacterial-humidifier

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz

Xiaomi ha anunciat l’arribada al nostre mercat de Mi Smart Antibacterial Humidifier, un humidificador amb tecnologia antibacteriana i amb què continua ampliant el seu catàleg de dispositius intel·ligents per a la llar.

 En els últims mesos, els humidificadors s’han posicionat com un aliat de la salut a casa. El confort tèrmic (amb nivells d’humitat interior que oscil·len entre el 40% i el 60%) és un factor rellevant, segons els experts, per reduir el risc de contagi d’infeccions respiratòries, freqüents en aquest període.

Mi Smart Antibacterial Humidifier, amb tecnologia ultrasònica, emet un halo de vapor que, de forma constant, humidifica l’estança, per gestionar un ambient sa. Per aconseguir la naturalesa saludable de l’aigua, el dispositiu esterilitza les molècules a través de llum UV-C abans d’alliberar-les a l’ambient.

Notícies relacionades

Es tracta d’un equip silenciós (emissió de 38 dB) que pot instal·lar-se en dormitoris. Està equipat amb un tanc d’aigua de 4,5 litres que li proporciona una autonomia de 12 a 15 hores d’humidificació. Incorpora tres nivells de vaporització que es poden seleccionar des de l’aplicació Mi Home. És compatible amb Google Assistant i Amazon Alexa, cosa que permet encendre’l i aturar-lo a través del control de veu.

El preu del dispositiu és d’uns 60 euros. 

Temes:

Gadgets +Digital