Secció recomanada per

IDEES PER A REGAL EN TEMPS DE PANDÈMIA

Shure presenta els seus tres nous auriculars 'in-ear' Aonic

Estan dotats de la tecnologia Sound Isolating, que fa possible aïllar fins a 37 dB de soroll per eliminar les distraccions

aonic

aonic

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Shure, amb una experiència al mercat de l’àudio de 95 anys, a través del seu distribuïdor a Espanya i Portugal Earpro, presenta els nous auriculars in-ear de la línia Aonic, en concret els models: Sound Isolating Aonic 3, Sound Isolating Aonic 4 i Sound Isolating Aonic 5, dissenyats per a necessitats específiques. 

Destaquen per integrar la tecnologia Sound Isolating, capaç d’aïllar fins a 37 dB de soroll per eliminar les distraccions. Una altra dada important és que utilitzen el distintiu disseny desmuntable de la marca, que permet passar de cable a sense fil mitjançant l’Adaptador True Wireless amb Secure Fit. Es tracta d’un sistema que transforma qualsevol model desmuntable de Shure en auriculars True Wireless (sense fil). Aquests models venen amb un cable de comunicació desmuntable de 3,5 mm, que fa possible trucades nítides i permet connexió directa a ordinadors portàtils i dispositius iOS i Android.

Singularitats de cada model

Els Aonic 3 ofereixen un bon so de rang complet gràcies al seu transductor balancejat. Inspirat pel rendiment i encaix heretats dels auriculars E4 de Shure, els Aonic 3 són el model més petit de Shure.

Els auriculars Aonic 4 són els primers de la marca que compten amb un sistema híbrid de transductor doble, que presenta una combinació del disseny de ‘driver’ balancejat i dinàmic, i una trajectòria acústica única. El disseny de transductors híbrids permet que els greus siguin dinàmics i que els aguts tinguin més abast i detall, cosa que dona com a resultar una separació natural dels instruments i claredat en les veus.

Els Aonic 5 reprodueixen un so ampli amb greus nets i naturals gràcies a tres transductors de ‘driver’ balancejat i alta definició. Dos woofers dedicats i un tweeter independent proporcionen aguts realçats, mitjans càlids i greus naturals. La resposta en freqüència personalitzable permet el control de l’experiència de so, amb tres tipus diferents (equilibrat, càlid, brillant) mitjançant broquets intercanviables. El disseny es basa en el dels llegendaris auriculars Sound Isolating SE535 de Shure, i incorpora una sèrie de característiques dels icònics auriculars Sound Isolating SE846.

Dossier del producte

El llançament dels tres últims auriculars de la línia Aonic es completa amb els auriculars sense fil amb cancel·lació de soroll Aonic 50 i els True Wireless amb tecnologia Sound Isolating Aonic 215.

Amb un disseny que aprofita dècades d’experiència, els Aonic 50 són els primers auriculars de diadema sense fil de Shure, i inclouen cancel·lació de soroll ajustable per ajudar a eliminar les distraccions i permetre una experiència immersiva. En cas que els usuaris no es vulguin aïllar totalment dels sons exteriors, es pot activar el Mode Ambient per sentir el que succeeix en l’entorn més pròxim.

Notícies relacionades

Les seves 20 hores de bateria amb una càrrega proporcionen una setmana d’ús sense necessitat de recarregar-los. Els controls tàctils ofereixen accés senzill per atendre trucades, ajustar el volum o interrompre la música. Ofereixen tecnologia sense fil Bluetooth 5 per a una estabilitat optimitzada i un abast de fins a 10 metres.

Construït amb el mateix disseny que utilitzen els músics per al monitoratge in ear a l’escenari, els auriculars True Wireless amb tecnologia Sound Isolating Aonic 215 proporcionen so nítid i baixos reforçats. Aquesta tecnologia bloqueja el soroll no desitjat, mentre que el Mode Ambient fa possible escoltar el món exterior quan sigui necessari. Ofereixen vuit hores de bateria, que amb tres càrregues completes addicionals que es poden fer gràcies a l’estoig de transport, s’estenen a un total de fins a 32 hores d’autonomia.

Temes:

Gadgets +Digital