Secció recomanada per

IDEES PER REGALAR EN TEMPS DE PANDÈMIA

El mòbil de TCL model 10 SE costa 99 euros durant el Black Friday

El dispositiu integra un sistema de triple càmera de 48 MP dotada d'intel·ligència artificial, que inclou una lent de profunditat per als amants de l'efecte 'bokeh'

tcl10se

tcl10se

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia TCL acaba d’anunciar que durant el Black Friday el seu terminal model 10 SE disponible al nostre mercat des de 99 euros. Aquest dispositiu es caracteritza per integrar la tecnologia NXTVISION a la seva pantalla immersiva de 6,52 polzades, que és capaç d’optimitzar en temps real els colors, el contrast i la nitidesa de la imatge. Així mateix, s’ha de destacar que el confort visual es garanteix mitjançant diferents modes de visualització, com l’Ultra Dimming, que aconsegueix una pantalla sense parpellejos, amb negres foscos i blancs brillants; el mode Lectura, per a una experiència similar a la de llegir en paper; i el mode Confort ocular, que redueix l’efecte de la llum blava i facilita la visualització de la pantalla. 

Sistema de càmeres

El dispositiu integra un sistema de triple càmera de 48 MP dotada d’intel·ligència artificial, que inclou càmera de profunditat per als amants de l’efecte bokeh. Detecta automàticament escenes i objectes, per a preses en alta resolució i il·luminació adequada. També inclou la tecnologia 4 en 1 de grans píxels, que fa que les fotos es vegin més brillants, fins i tot en entorns de poca llum.

Processador i autonomia

El TCL 10 compta amb un processador Octa-Core de 2,0 GHz, que executa diverses tasques simultànies; disposa d’una memòria interna de 128 GB, i destaca també per una potent bateria de 4.000 mAh amb funció de càrrega ràpida de 15 W, cosa que fa possible tornar a utilitzar el telèfon amb el 100% de càrrega en menys temps. També ofereix la càrrega inversa On-The-Go, que permet carregar un altre dispositiu en qualsevol situació.

Disseny

Notícies relacionades

L’equip té un botó específic per a l’Assistent de Google i, un altre valor afegit, és que es pot desbloquejar amb un toc o un cop d’ull, mitjançant el sensor d’empremtes dactilars de la part posterior o el desbloqueig facial.

Està dissenyat amb un vidre frontal 2.2.5D de doble cara amb vores posteriors corbes, que s’adapta bé al palmell de la mà. Des del punt de vista visual, els detalls simètrics, perfectament alineats, i l’acabat que combina mate i brillantor, el fan atractiu i elegant, al produir un efecte hologràfic inspirat en la bellesa de l’Àrtic.

Temes:

+Digital