Secció recomanada per

SEGURETAT A CASA

Ring llança al nostre mercat un sistema d'alarma personalitzable

ring-alarm-security-kit

ring-alarm-security-kit

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz

Ring llança a Espanya Ring Alarm, el seu últim producte de seguretat per a la llar. Es tracta d’un sistema personalitzable i flexible que, com els seus models de videotimbres i càmares de seguretat, es configura mitjançant una ‘app’. Ring Alarm es connecta a la xarxa wifi i després ja només és necessari col·locar els sensors de contacte a les portes i finestres escollides, així com els detectors de moviment. Els usuaris poden personalitzar les notificacions al seu telèfon o tauleta. Actualment la configuració compta amb tres modes de seguretat diferents i pot ser activada o desactivada a través del teclat o mitjançant l’‘app’.

Funciona com un producte independent i sense compromís de permanència. El kit costa 299 euros i inclou: estació base, teclat, sensor de contacte (per a una finestra o porta), detector de moviment i extensor d’abast.

Notícies relacionades

En paraules de Jamie Siminoff, inventor i fundador de Ring: «Estem contents de portar el nostre sistema de seguretat a Espanya, ajudant a fer de la seguretat una cosa més assequible i alliberant els usuaris de compromisos costosos i a llarg termini. Combinant la nova Ring Alarm amb la resta de videotimbres i càmeres, els usuaris tenen a les seves mans la possibilitat de personalitzar un sistema integral per a tota la llar”.

Una opció que ofereix la marca és subscriure’s a Ring Protect Plus i tenir monitoratge assistit, que té un preu de 10 euros mes i inclou dades mòbils de reserva opcionals i fins a 30 dies d’emmagatzemament dels vídeos.