Secció recomanada per

NOUS MÒBILS

Xiaomi llança la sèrie Mi 10T composta per tres models

Els Mi 10 T Pro, Mi 10T i Mi 10T Lite compten amb càmeres de fins a 108 megapíxels, pantalla AdaptiveSync, processador més potent i bateria de llarga durada

xiaomi

xiaomi

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Xiaomi ha presentat avui un nou trio de smartphones: el flagship Mi 10T Pro; Mi 10T, i Mi 10T Lite amb 5G. El Mi 10T Pro continua el llegat de la ultra alta resolució de la marca amb OIS i compatibilitat amb vídeo 8 K. Per la seva part, el Mi 10T ve equipat amb una càmera principal de 64MP. Tant el Mi 10T Pro com Mi 10T compten amb una configuració de càmera triple amb un ultra gran angular de 13MP i una lent macro de 5MP, així com amb una càmera frontal de 20 MP.

Basats en la tecnologia de Xiaomi, el Mi 10T Pro i el Mi 10T integren funcions de software de fotografia que creen sis maneres d’exposició prolongada independents; la funció Photo Clones que captura quatre vegades el mateix subjecte en una sola presa; la funció de ràfega temporitzada per capturar en un interval de temps una ràfega de fotos que també es poden convertir en vídeo, i tres nous filtres de fotos que donen a les preses un caràcter singular. El Mi 10 T Pro i el Mi 10T incorporen funcions de vídeo com el Video Clons, el Dual Video o el Time-Lapse Selfie Video.

Pantalla TrueColor AdaptiveSync de 144Hz

Els models Mi 10T Pro i Mi 10T tenen una pantalla amb una taxa de refresc de 144Hz, i afegeixen l’avantatge d’un baix consum d’energia, ja que la freqüència de fotogrames del contingut s’ajusta automàticament, cosa que permet, per exemple, disfrutar tant d’una pel·lícula a 48Hz com de sèries de televisió a 50Hz o de la transmissió de vídeo a 30Hz o 60Hz del gaming a 144Hz. Integra la tecnologia Motion Estimation, Motion Compensation (MEMC), per la qual els dispositius insereixen més fotogrames per fer que el vídeo sigui més fluid i es vegi millor.

Amb una gamma de colors P3 i TrueColor, la pantalla ofereix, alhora, una gamma àmplia de tons. El mode de lectura 3.0 simula la textura del paper per protegir els ulls de l’usuari, mentre que la pantalla Sunlight 3.0 millora automàticament el contrast i ajusta la saturació dinàmica del color en exteriors. Amb un sensor de llum ambiental de 360°, la pantalla ajusta la brillantor de manera intel·ligent, fins i tot en condicions de contrallum.

Processador 5G i rendiment

Impulsats pel vaixell insígnia Qualcomm Snapdragon 865, el Mi 10T Pro i el Mi 10T ofereixen una destacada eficiència energètica, rendiment i connectivitat 5G. Cal destacar que els usuaris tindran una òptima experiència de joc gràcies a la GPU Qualcomm Adreno 650. 

El Mi 10 T Pro i el Mi 10T compten amb una bateria de 5.000 mAh (typ), i la tecnologia d’optimització de consum energètic. Els dos dispositius estan equipats també amb el sistema MMT (Middle Middle Tab) i un procés de càrrega amb cable de 33W ràpid. El Mi 10 T Pro i el Mi 10T venen amb el carregador de 33W inclòs.

Preus

El Mi 10 T Pro de 8GB+128GB sortirà a la venda a Espanya per 599 € , mentre que la variant de 8GB+256GB costarà 649 €. Tots dos dispositius estaran disponibles a partir de mitjans d’octubre. El Mi 10 T de 6GB+128GB es podrà adquirir a partir de 499 €, també des de mitjans d’octubre. Tots dos dispositius estaran en prevenda des de demà, 1 d’octubre.

El Mi 10 T Lite: un potent equip 5G a bon preu

Aquest dispositiu ofereix una càmera quàdruple amb una lent principal de 64 MP, ultra gran angular de 8 MP, lent macro de 2 MP i sensor de profunditat de 2 MP. Les noves funcions de software ofereixen la possibilitat de capturar imatges creatives sense necessitat d’un software d’edició independent. La càmera frontal en pantalla és de 16MP.

Amb una taxa de refresc de 120Hz, el dispositiu s’adapta al tipus de contingut que s’estigui veient.  Per a aquells que disfruten llegint al telèfon l’equip integra el mode de lectura 3.0 per disminuir la fatiga visual.

El ‘chipset’ Qualcomm Snapdragon 750G, que debuta a Mi 10T Lite, proporciona bona eficiència energètica. Compta amb una bateria de 4.820 mAh (typ) i una càrrega ràpida de 33W.

Notícies relacionades

El Mi 10 T Lite de 6GB+64GB estarà disponible a Espanya per 279 €, a partir del 20 d’octubre; mentre que la variable de 6GB+128GB es podrà adquirir per 329 €, a partir del 26 d’octubre.

Rellotge intel·ligent

L’última de les novetats presentades és Mi Watch, smartwatch  equipat amb un plafó AMOLED de 1.39’’ i un botó esportiu en el lateral. Ofereix accés instantani a 117 modes d’exercici i inclou sis sensors i GPS diferents, que ofereixen mètriques de salut i dades ambientals, com la freqüència cardíaca, el nivell d’oxigen en sang i la pressió de l’aire. Després de dues hores de càrrega ofereix una durada de bateria de 16 dies. Estarà disponible a partir de desembre, per uns 100 euros.