Secció recomanada per

INTEL·LIGÈNCIA A CASA

Així és el robot Deebot T8 AIVI, preu i característiques

L'equip destaca perquè integra una càmera que es pot utilitzar per a la vigilància de la llar

deebot-ozmo-t8-aivi-top-left

deebot-ozmo-t8-aivi-top-left / ZhangYi

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Deebot T8 AIVI d’Ecovacs Robotics, l’empresa especialitzada en la fabricació de robots de neteja intel·ligents, és una bona ajuda a casa per algunes raons de pes: la seva multifuncionalitat; l’ús de la intel·ligència artificial, que optimitza el treball i millora el rendiment, i també per algunes característiques especials, com ara la incorporació d’una càmera que es pot utilitzar per vigilar la casa a distància.

L’equip és capaç de detectar obstacles i els evita de forma eficient; escaneja i mapa entorns complexos amb precisió notable, i també es pot destacar que estan disponibles accessoris com ara una innovadora estació de buidatge automàtic d’escombraries, que es podrà comprar per separat o com a part del paquet Deebot Ozmo T8+, que inclou el robot i l’estació.

Tecnologia de precisió

L’última generació de tecnologia AIVI (intel·ligència artificial i interpretació visual) desenvolupada per Ecovacs permet el reconeixement precís dels objectes de la casa, els detecta i els evita. Sabates, mitjons, cables, roba, alfombres de bany, enxufes, etc. no s’han de moure o retirar, ja que l’equip els reconeix i evita automàticament. Una altra característica destacable és que el robot recorda les àrees que no es van netejar en el cicle anterior –si hi havia un obstacle– i assegura una neteja profunda en el nou cicle.

Transmissió en viu

El robot T8 AVI pot oferir una transmissió de vídeo en viu sota demanda gràcies a la seva càmera, de tal manera que també permet interactuar amb el dispositiu i vigilar de prop el procés de neteja i, per descomptat, la mateixa llar. Amb la càmera del robot activada, es pot veure la mateixa llar en viu, mitjançant l’app de la marca

Planificació i possibilitats de neteja

En ús, el robot és capaç de mantenir amb precisió el procés de neteja gràcies a les seves integracions tecnològiques. De manera ràpida escaneja i mapa els espais domèstics i planifica una ruta de neteja eficient, fins i tot en zones complicades i grans àrees. Això és possible per la tecnologia TrueMapping, basada en un sensor làser DoTF (direct time-of-flight) que detecta objectes al doble de distància i amb més precisió, respecte a models anteriors de la marca.

Una altra nota destacable és que està preparat per escanejar diversos nivells de la llar i emmagatzemar dos mapes en paral·lel per determinar en quines habitacions es realitzarà la neteja. Té una càrrega de bateria que dura fins a tres hores i pot netejar fins a 300 m². També es poden establir límits virtuals, així com fer recomanacions de forma proactiva per protegir àrees on es pot encallar fàcilment per assegurar una neteja eficaç.

Multifuncionalitat

Una novetat de l’equip és que inclou com a accessori un tanc de fregada, o sigui que a més d’aspirar també frega. Una dada d’interès és que amb la placa controlada elèctricament, amb 480 vibracions per minut, elimina taques difícils. El tanc té una capacitat de 240 ml i des de l’app es poden elegir quatre fluxos d’aigua individualment. De sèrie s’hi inclou el tanc d’aigua convencional.

Valors afegits

Amb la detecció automàtica d’alfombres, el robot també hi augmenta la potència de succió i pot fer-hi una neteja intensiva.

Notícies relacionades

L’aplicació de la marca permet crear límits virtuals per restringir l’entrada del robot en determinades àrees. Amb una càrrega de bateria, el robot pot netejar fàcilment llars de fins a 300 m2

Preu

Deebot Ozmo T8 AIVI està disponible amb un preu de 799 euros.