Secció recomanada per

Fenomen tecnològic

Esdeveniment Apple d'avui: segueix la presentació en DIRECTE

Aquesta tarda el gegant tecnològic presenta les noves versions de l'iPad, l'Apple Watch i potser revela detalls de l'iPhone 12

captura-de-pantalla-2020-09-15-a-las-211204

captura-de-pantalla-2020-09-15-a-las-211204

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Les seves presentacions són com una cerimònia religiosa en què Steve Jobs es va consagrar com a Déu tecnològic. Tot i que la pandèmia de la Covid-19 pot treure-li certa mística, aquesta tarda Apple celebrarà una esperada conferència virtual en què presentarà les seves novetats. ¿Coneixerem detalls del nou iPhone? Ja ho veurem.

A les set de la tarda, hora espanyola, el director executiu del gegant tecnològic nord-americà, Tim Cook, sortirà a l’escenari per revelar en viu els detalls de la nova versió de l’Apple Watch i un nou iPad Air. L’acte es podrà seguir en directe per Youtube.

Tot i que, com és habitual, la companyia de la poma manté el secret fins a l’últim moment, s’espera que es presenti el rellotge intel·ligent Apple Series 6, amb novetats que anirien des del rastreig del son fins a la saturació de l’ús d’oxigen.

Pel que fa a l’iPad Air, la nova tauleta de la casa californiana podia presentar un interessant redisseny en què els usuaris no hauran d’utilitzar el reconeixement facial per desbloquejar el dispositiu, ja que s’està optant per un sensor Touch Id, és a dir, un sensor que se utilitzi l’empremta dactilar de l’usuari.

L’iPhone, més tard

Però, ¿què passa amb el nou i esperat iPhone 12? Segons les primeres informacions, Apple ha comunicat als seus accionistes que el llançament del seu ‘smartphone’ es produirà una mica més tard de l’esperat, probablement a l’octubre, una cosa que es deu als retards generats per la pandèmia mundial. No obstant, es desconeix si Cook aprofitarà l’esdeveniment per revelar nous detalls.

Notícies relacionades

Tot i així, s’espera que aquest any Apple reveli quatre models diferents d’iPhone, dos normals i dos més professionals. Tot i que no hi ha res segur, s’especula que el preu mínim per al nou dispositiu seria de 649 dòlars.

D’altra banda, les primeres filtracions apunten a la introducció dels AirTags, un nou accessori en forma de tap d’ampolla o clauer que servirà per rastrejar els objectes que un usuari pot haver perdut. Segons va assenyalar el periodista Jon Prosser, Apple preveu utilitzar aquesta tecnologia per a tots els seus productes d’ara endavant.

Temes:

iPhone Apple