Secció recomanada per

IMMINENT OBERTURA DE LA PREVENDA

Així és el Poco X3 NFC, preu i característiques

El dispositiu destaca per la nitidesa de la pantalla, la seva potent bateria de més de 5.000 mAh i un processador d'alt rendiment

El preu del model és d'uns 230 euros i es podrà adquirir al nostre mercat a partir del 21 de setembre

poco-x3-nfc

poco-x3-nfc

4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La marca Poco, de Xiaomi, ha presentat el seu nou X3 NFC, un dispositiu posicionat en la gamma mitjana, centrat en la potència i l’autonomia i pensat per a un públic jove amant dels videojocs, però per les seves notables prestacions i pel seu òptim nivell de preu és adequat per a tota mena d’usuari.

Al seu interior treballa el nou processador 4G de la sèrie 700 de Qualcomm, l’SnapdragonTM 732G, i per això el rendiment és evident en qualsevol tipus de tasca i, gràcies a la seva bateria, de 5.160 mAh, és capaç d’aguantar fins a dos dies amb una sola càrrega. S’ha de destacar la seva pantalla de 120 Hz + 240 Hz, que ofereix una experiència fluida, per sobre del que és habitual al mercat en aquest segment de preu.

Processador del nou Poco

Poco X3 NFC compta amb el processador 4G de Qualcomm Snapdragon 732G, que li proporciona un rendiment màxim sostingut i capacitats d’intel·ligència artificial amb notable resposta en joc, gràcies a la seva arquitectura basada en la CPU de vuit nuclis Kryo 470 i la GPU de la sèrie Elit Gaming Adreno 618.

De cara a garantir un funcionament estable i sense interrupcions, incorpora LiquidCool Technology 1.0 Plus, que combina un tub de calor de coure més gran amb diverses capes de grafit que treballen de manera conjunta per reduir la calor del processador fins a 6 graus.

El rendiment s’optimitza en jocs gràcies a l’última versió de Game Turbo 3.0, la utilitat que sintonitza el telèfon d’acord amb els requisits del joc. El motor lineal de l’eix Z assegura una resposta hàptica amb més de 150 modes de vibració per a diferents escenaris.

Pantalla i so

El model ve equipat amb un pantalla FHD+ DotDisplay sense marcs de 6.67 polzades que combina una taxa de refresc de 120 Hz amb una freqüència de mostratge tàctil de 240 Hz.

Afegeix la funció DynamicSwitch, que permet que el telèfon estalviï bateria al canviar automàticament entre 50, 60, 90 i 120 Hz segons el cas d’ús i el format del contingut que es mostra a la pantalla. Això fa possible que la taxa de refresc augmenti per a casos d’ús, com ara jocs, i disminueixi per a operacions com la lectura, i així optimitza l’ús d’energia.

La taxa de mostreig tàctil de 240 Hz reforça les capacitats de visualització del telèfon. I per assegurar una experiència immersiva, el dispositiu ve equipat amb un parell d’altaveus estèreo de categoria flagship. L’altaveu superior, equivalent a 4 cc, l’altaveu inferior, equivalent a 1 cc, i una amplitud de vibració de fins a 0,5 mm proporcionen un so estèreo nítid i una experiència de joc envoltant. La capacitat d’autoneteja dels altaveus assegura qualitat a llarg termini.

Càmera quàdruple IA de 64 MP

El dispositiu integra una càmera posterior quàdruple IA, formada per un sensor principal de 64 MP, un ultra gran angular de 13 MP, una lent macro de 2 MP i una de profunditat també de 2 MP.

El sensor principal és un Sony IMX 682 que compta amb una obertura de ƒ/1.89 i un Súper Píxel d’1.6 μm 4-in-1, capaç de recrear imatges detallades. L’ultra gran angular de 13 MP presumeix d’un camp de visió de 119° amb una obertura de ƒ/2.2 i una mida de píxel de 1.0 μm. Per la seva banda, el macro i el sensor de profunditat de 2 MP completen la configuració de la càmera per oferir una funcionalitat extra i reforçar les capacitats de la lent principal.

A la part frontal, el dispositiu incorpora un minúscul forat al qual s’integra la càmera davantera, que compta amb 20 MP, obertura de ƒ/2.2 i Súper Píxel d’1.6 μm 4-in-1.

S’ha de destacar que s’inclouen sis modes: calidoscopi, el mode gold vibes, el mode cyberpunk o múltiples nous filtres de fotografia, així com el mode AI Skyscaping 3.0.

La càmera permet gravació de vídeo en 4 K i funcions com ara ‘smooth video zoom’‘focus peaking’ i ‘AE/AF lock’. La inclusió de la compatibilitat amb el format LOG/RAW i el mode Vlog converteixen aquest mòbil en una eina semiprofessional de producció de vídeo.

Bateria de 5.5.160 mAh i 33 W de càrrega ràpida

El model està equipat amb una bateria de 5.160mAh(typ), que dura aproximadament dos dies amb un ús moderat. Suporta la càrrega ràpida de 33 W, cosa que garanteix que es pugui fer una càrrega completa en 65 minuts i que, en mitja hora, la seva bateria s’omple en un 62%.

Notícies relacionades

Aquesta velocitat de càrrega s’aconsegueix amb la tecnologia Middle Middle Tab (MMT). A les bateries convencionals, el corrent elèctric parteix de la part inferior del mòdul omplint-lo cap a dalt, mentre que aquesta tecnologia es basa en un mètode en el qual la bateria rep el corrent elèctric pel centre i el distribueix de manera simultània cap a dalt i cap a baix. Això permet una velocitat més ràpida i consistent.

Preus, disponibilitat i ofertes de llançament

Poco X3 NFC estarà disponible al nostre mercat des del 21 de setembre, en dues variants: 6 GB + 64 GB, a un preu de 229 €, i 6G B + 128 GB, per 269 €. La prevenda de la versió de 6 GB + 64 GB començarà dijous, 10 de setembre. Durant aquest primer dia de prevenda, es podrà adquirir per 199 €. Per la seva banda, el model de 6 GB + 128 GB es podrà reservar des del 20 de setembre a la pàgina de Xiaomi, també amb una promoció de llançament: durant aquest dia estarà disponible per 249 €.