Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Samsung anuncia el Galaxy Fold2 per un preu superior als 2.000 euros

La firma ha arribat a acords amb Google i Microsoft per millorar l'experiència mòbil en aquest tipus de dispositius

samsung-fold2

samsung-fold2

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz

Samsung ha presentat avui el seu dispositiu plegable Fold2 amb una pantalla frontal Infinity-O de 6,2 polzades. Quan el dispositiu es desplega ofereix un plafó de 7,6 polzades, amb bisells minimitzats i càmera frontal sense notch, i amb una freqüència d’actualització adaptable de 120 Hz. Galaxy Z Fold2 també destaca per un so dinàmic amb un efecte estèreo millorat proporcionat per altaveus duals d’alt rang dinàmic.

La pantalla principal, construïda amb tecnologia de vidre ultraprim plegable (Ultra Thin Glass UTG), presenta un disseny determinat per una frontissa que s’oculta i encaixa al cos amb el mecanisme CAM i que el dota de la capacitat de sostenir-se per si sol. El dispositiu fa servir tecnologia Sweeper (o d’escombrada), introduïda per primera vegada a Galaxy Z Flip, dins de l’espai entre el cos i les frontisses de la carcassa per repel·lir la pols i les partícules no desitjades. La seva frontissa invisible compta amb una tecnologia de tall fi, una composició de fibra modificada i una densitat de fibra ajustada. Samsung ofereix una eina ‘online’ per personalitzar les frontisses amb quatre colors diferents: argentat metàl·lic, daurat metàl·lic, vermell metàl·lic i blau metàl·lic. 

Possibilitats

Galaxy Z Fold2 combina la manera Flex amb App Continuity per oferir facilitat d’ús, traspassant el límit entre la coberta i la pantalla principal. Aquesta flexibilitat permet crear o veure contingut segons les seves preferències, des de plegat fins a desplegat. També s’ha de destacar que és capaç d’alinear la productivitat mòbil amb capacitats multitasca avançades, gràcies a una pantalla que pot tenir la mida d’una tauleta per adaptar-se al ritme de treball personalitzat.  

Compatibilitat 5G i acords

Samsung ha firmat un acord amb Microsoft per combinar un software i hardware avançats amb l’experiència de pantalla gran que permetrà als usuaris maximitzar la seva productivitat en entorns mòbils.

Aquest model fa possible accedir a velocitats ultraràpides gràcies a la seva compatibilitat total amb la connexió 5G, mentre que la bateria 4.500 mAh està preparada per durar tot el dia, juntament amb la càrrega superràpida.

Notícies relacionades

També ofereix connexió sense fil Samsung DeX per a una productivitat de treball ordenada, mentre que la tecnologia UWB (Ultra Wide Band) integrada al dispositiu fa que compartir arxius, fotos o vídeos sigui ràpid i fàcil. Totes les característiques del producte aquí.

Disponibilitat i preu

Galaxy Z Fold2 estarà disponible en color negre i bronze el 18 de setembre a partir de 2.009 euros.