Secció recomanada per

TECNOLOGIA EN TEMPS DE PANDÈMIA

LG presenta una nova mascareta que assegura la qualitat de l'aire

El nou 'wearable' proporciona una respiració sana i higiènica, es controla amb una aplicació mòbil i està fabricat 100% amb materials reciclables

captura-de-pantalla-2020-08-27-a-las-120112

captura-de-pantalla-2020-08-27-a-las-120112

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

LG Electronics presentarà a IFA 2020 el PuriCare Wearable Air Purifier, un purificador d’aire portàtil que estarà disponible a partir del quart trimestre de l’any. Es presenta com una solució idònia per evitar els problemes de qualitat de les mascaretes casolanes o per no dependre de les d’un sol ús. LG ha inclòs en aquest producte dos filtres H13 HEPA, utilitzats als seus productes de purificació d’aire per a la llar.

Els seus dos ventiladors i filtres permeten respirar aire net i filtrat, en exteriors i interiors, mentre que un sensor respiratori patentat detecta el cicle i el volum de la respiració i ajusta la velocitat dels ventiladors per respirar de manera òptima. Els ventiladors s’acceleren automàticament per ajudar a l’entrada d’aire i s’alenteixen per reduir la resistència a l’exhalar.

Amb una ergonomia dissenyada després d’una exhaustiva anàlisi de la forma de la cara, el dispositiu s’ajusta al rostre per minimitzar les fugues d’aire al voltant del nas i la barbeta. Pot utilitzar-se durant diverses hores, al disposar d’una bateria de 820mAh, que proporciona fins a vuit hores de funcionament en manera baixa i dues hores en manera alta, depenent de les condicions atmosfèriques.

Característiques addicionals

Notícies relacionades

El producte ve amb un estoig equipat amb llums UV-LED que eliminen els gèrmens. L’estoig pot autocarregar la mascareta i enviar una notificació a l’aplicació mòbil LG ThinQ (Android/iOS) quan els filtres hagin de ser reemplaçats. Està fabricat amb components totalment reciclables i reemplaçables, des dels filtres fins a les corretges de les orelles.

Segons l’opinió de Dan Song, president de LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company: «En un moment en què els consumidors busquen fer la seva vida més segura i còmoda, és important que puguem oferir solucions que afegeixin un valor significatiu al seu dia a dia».

Temes:

Gadgets +Digital