Secció recomanada per

UN REFERENT EN LA GAMMA BÀSICA

Realme presenta l''smartphone' model C11 per 99 euros

El dispositiu té una bateria de 5000mAH amb autonomia per escoltar música més de 168 hores, veure pel·lícules durant 21 hores i jugar durant 12 hores

realme-c11

realme-c11

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Realme presenta avui al nostre mercat el model C11 a un preu de 99 euros. Compta amb una pantalla de 6,5 polzades i una bateria de 5000mAH, que el posiciona com un dels smartphones  amb bateria més gran en aquest segment de preu, també adopta un nou disseny geomètric inspirat en la pintura de Mondrian, que el converteix en un model estèticament molt destacat. La sèrie C ja compta amb més de 13 milions d’usuaris a tot el món. 

Bateria de molta capacitat

La durada de la bateria de 5000mAh permet prou autonomia per a la reproducció de música durant 168,9 horespel·lícules durant 21 hores i jocs durant 12 hores. Un altre dels valors destacats de l’aparell és la seguretat, ja que té un protector de bateria d’acer inoxidable. Tot l’adaptador de càrrega, així com el cable, tenen xips de monitoratge de seguretat per evitar accidents. Afegeix càrrega inversa OTG especial, per la qual cosa pot carregar productes AIoT o altres dispositius.

Amb una interfície d’usuari basada en Android 10, és compatible amb l’aplicació de refredament ràpid, l’optimització de la bateria de la pantalla i l’estalvi d’energia amb IA, cosa que pot reduir el consum de l’aplicació en segon pla i augmentar la durada de la càrrega.

Disseny geomètric de Mondrian

Amb l’objectiu de celebrar que la sèrie C ha aconseguit ja més de 13 milions d’usuaris a tot el món, Realme ha decidit adoptar elements de disseny diferenciats, per la qual cosa aquest C11 s’inspira en la pintura geomètrica de Mondrian, un mestre de la pintura abstracta. El terminal està disponible en colors gris pebre i verd menta

A diferència dels models anteriors de la sèrie C, la textura de la coberta es processa amb el gravat de radi precís de cinc eixos líder en la indústria alemanya. I després de 300 minuts de poliment, es graven més de 450 corbes per crear un efecte de llum reflectora especial. Aquest procés afavoreix que sigui menys susceptible a les empremtes dactilars i prevé les rascades i el lliscament.

Pantalla completa mini-drop de 6,5 polzades

El C11 està equipat amb un processador Helio G35, i alimentat per la RAM LPDDR4X que, en comparació amb LPDDR3, millora el rendiment gràfic un 20% i el de la RAM un 100%. Té tres ranures per a targetes, dues targetes SIM i una targeta SD (per ampliar la capacitat interna fins a 256 GB).

La pantalla 20:9 de 6,5 polzades brinda un camp de visió ampli que respon bé en els jocs i proporciona a l’usuari un camp de visió ampli sense gairebé pertorbacions visuals. Ofereix una experiència de pantalla gairebé completa, pel seu disseny mini-drop la seva ràtio de pantalla arriba a un 88,7%.

Integra una càmera posterior doble de 13MP, que admet el mode bokeh a nivell de hardware i la manera Nightscape.

Preus i oferta de llançament

Notícies relacionades

Realme C11 es comercialitza en colors gris pebre i verd menta amb una única configuració de 2GB + 32GB per 99 euros. Fins al 10 de setembre a realme.com, amb el model s’inclouen uns realme Buds 2 per 9,99 euros (el seu preu normal és de 19,99 euros) o uns realme Buds Wireless per 19,99 euros (preu habitual de 39,99 euros)

També hi haurà una oferta destacada durant les primeres 48 h, fins al 28 d’agost a les 10: 30 h, ja que es podrà aconseguir una realme band gratis. 

Temes:

Mòbils +Digital