Secció recomanada per

EN LA GAMMA MITJANA

Així és el Redmi Note 9 de Xiaomi: preu i característiques

La companyia amplia la seva gamma de productes amb aquest model de la sèrie Redmi Note, de quatre càmeres i 48 MP, des de 179 euros

red-mi-note-9

red-mi-note-9

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La sèrie Redmi Note de la firma Xiaomi es caracteritza per incloure alguns dels smartphones de gamma mitjana més demanats del mercat. Segons dades de la mateixa Xiaomi, ja se n’han venut més de 110 milions d’unitats a tot el món. Aquest novè membre de la família Note continua el llegat de tota la sèrie, amb un disseny cuidat, especificacions d’excel·lent nivell tecnològic i un preu ajustat.

Sistema de càmeres

El dispositiu incorpora una càmera principal de 48 MP i un ultra gran angular de 8 MP. La seva lent macro de 2 MP i el seu sensor de profunditat de 2 MP completen la configuració de quàdruple càmera del model. En la part frontal ve equipat amb una càmera de 13 MP a la pantalla.

Els retrats cinematogràfics i el mode de vídeo capturen contingut en format 2,39:1, el mateix comunament utilitzat en pel·lícules. Aporta fins a sis opcions diferents de mode calidoscopi, per gravar vídeos amb efectes cridaners. El nou mode document transforma el telèfon en un escàner de butxaca.

Autonomia

Amb una bateria de 5020 mAh (typ) Redmi Note 9 té potència per aguantar fins a l’endemà sense dificultat. Ofereix una càrrega ràpida de 18 W.

Rendiment

Ve equipat amb un processador MediaTek Helio G85, que consta d’una CPU 2x A75 2.2.0GHz, 6x A55 1.1.8 GHz i un ARM G52 MC2 amb aproximadament 1.000 MHz i una GPU Manhattan 3.0 al voltant de 25 fps, que proporciona un rendiment diari fluid.

Pantalla

El dispositiu ostenta un aspecte completament nou amb l’immersiu DotDisplay de 6.53 polzades, protegit per Corning Gorilla Glass 5.

Compta amb NFC multifuncional, ‘jack’ de 3,5 mm i un port d’infrarojos. Els dos dispositius també disposen de la certificació de llum blava baixa TÜV Rheinland i un sistema de protecció a prova d’esquitxades.

Disseny

Notícies relacionades

La part posterior del telèfon està acolorida a través d’un intricat procés d’IMT. Després de 30 complicats procediments, obté el seu disseny acolorit i transparent.

Preus

Redmi Note 9 està disponible en colors gris mitjanit, verd bosc i blanc polar. En dues versions diferents de 3+64 GB i 4+128 GB, per 179 i 199 euros, respectivament.