Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Amazon porta Alexa al cotxe

El nou equip que pot utilitzar-se amb un alt nivell de seguretat a l'automòbil, té un preu d'uns 60 euros

echo-auto-instalado-en-el-automvil

echo-auto-instalado-en-el-automvil

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amazon ha anunciat l’arribada d’Echo Auto a Espanya. Es tracta del primer dispositiu Echo dissenyat per al seu ús a la carretera, a fi de donar la possibilitat de disfrutar de les funcionalitats d’Alexa també al cotxe. El preu d’aquest equipament és d’uns 60 euros. 

«Echo Auto permet als usuaris portar Alexa allà on vagin» informa Eric Saarnio, vicepresident d’Amazon Devices EU. «Els usuaris poden disfrutar de les funcionalitats d’Alexa mentre viatgen, com reproduir música, fer trucades, participar en jocs compatibles amb la conducció, gestionar alarmes i recordatoris mitjançant la veu».

Característiques

Notícies relacionades

L’aparell compta amb un conjunt de vuit micròfons dissenyats per respondre a les condicions acústiques de l’automòbil, cosa que permet que Alexa escolti les ordres per sobre del so de la música, l’aire condicionat i el soroll ambiental de la carretera. S’alimenta a través de la presa de corrent de 12 V del cotxe o del port USB integrat i es connecta a l’equip de so a través d’una presa d’àudio de 3,5 mm o Bluetooth. El dispositiu es vincula amb Alexa a través de l’aplicació Alexa per a mòbils, ja siguin iOS o Android, i utilitza la connexió de dades del telèfon per accedir a una sèrie de funcions, com reproducció de música, trucades, entre d’altres.

El preu del dispositiu, que ja està disponible al mercat, és de 59,99 euros.