Secció recomanada per

NOVETATS IMMINENTS

Arriba al mercat el Xiaomi Redmi 9 per 149 euros

El dispositiu es posiciona en la gamma d'entrada i es caracteritza per una càmera quàdruple amb noves funcionalitats i possibilitat de càrrega ràpida

ocean-green-3

ocean-green-3

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Xiaomi anuncia l’entrada al nostre mercat del model Redmi 9 que es posiciona en la gamma d’entrada i es caracteritza per millores i actualitzacions respecte de la versió anterior, inclosa una configuració de càmera quàdruple multifunció amb intel·ligència artificial (IA), pantalla FHD+ Dot Drop de 6,53 polzades, un chipset més potent i un disseny actualitzat. Estarà disponible en prevenda a partir del 15 de juny per 149 euros.

Millores en la gamma d’entrada

Amb aquest nou model, la companyia Xiaomi dona ales a la gamma bàsica aportant valors, sobretot, a la càmera i a la potència de l’equip.  Quant a la càmera s’ha de destacar que es milloren les possibilitats per a les preses de fotos ràpides, grupals amb gran angular, primers plans i retrats. Afegeix funcions prèmium com el mode calidoscopi o el disparador amb el palmell de la mà.

Donat que incorpora una pantalla més gran és possible millorar l’experiència visual. Compta amb un plafó FHD+ Dot Drop de 6,53 polzades, que aporta detalls nítids. Es tracta d’una pantalla protegida per Corning Gorilla Glass que ha sigut certificada per TÜV Rheinland per la seva baixa llum blava.

Rendiment 

Redmi 9 ve equipat amb el SoC MediaTek Helio G80 optimitzat, que ofereix una millora del 207% respecte al seu predecessor, i juntament amb una bateria de 5.020 mAh (typ) de capacitat ofereix una notable millora en la potència. És compatible amb la tecnologia de càrrega ràpida de 18 watts.

Disseny

En la part posterior presenta un color degradat i una textura ondulada antiempremtes. El sensor d’empremtes està concebut per ubicar-se al costat del mòdul de la càmera, i incorpora el característic disseny circular de l’actual línia Redmi. 

Notícies relacionades

El dispositiu incorpora un jack de 3,5 mm, port d’infrarojos i NFC multifuncional, també admet l’ús de doble SIM i una ranura addicional per a targetes microSD.

Disponibilitat, preu i promocions

Redmi 9 estarà disponible el pròxim 18 de juny en tres colors: Carbon grey, ocean green i sunset purple. La variant de 3GB+32GB té un preu de 149 euros. Entre el 15 i el 17 d’aquest mateix mes, es podrà reservar per 139 euros. Per la seva banda, la versió Redmi 9 de 4GB+64GB costarà 179 euros també a partir del 18 de juny. Es podrà reservar al preu promocional de 169 euros entre el 15 i el 17 de juny.