Secció recomanada per

AVUI A LA VENDA

Així és el primer aspirador de mà de Roborock, model H6: característiques i preu

L'equip, de funcionament intel·ligent, es posa a disposició del consumidor a un preu d'uns 400 euros, però amb descomptes promocionals en el llançament

De pes lleuger, té una bateria que permet fins a 90 minuts de neteja en mode eco i 10 a màxima potència, i és capaç d'eliminar fins al 99,97% de les partícules

roborock-h6

roborock-h6

4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El fabricant de robots aspiradors intel·ligents Roborock compta entre les seves novetats amb el seu primer aspirador de mà, model H6, que es configura com una poderosa solució de neteja en què, segons declaracions de Simon Wan, cofundador i vicepresident de Roborock: «Hi hem invertit molt temps. De fet, l’hem planejat i desenvolupat meticulosament durant gairebé tres anys, ja que amb l’H6 busquem crear un producte que supleixi certes necessitats pendents en el segment d’aspiradors de mà, especialment el pes lleuger i la durada de la bateria». Amb aquesta idea neix un producte que destaca precisament per tenir una bateria duradora amb tecnologia innovadora, un disseny compacte, un pes lleuger i una elevada potència de succió.

Nova tecnologia LiPo

L’H6 és el primer primer aspirador escombra sense fil que compta amb una bateria de llarga durada LiPo –polímetre de liti–, que proporciona, segons es pot comprovar en les proves realitzades, una autonomia de 90 minuts en mode eco i 10 minuts en mode de màxima potència.

Avantatges d’ús

L’aspirador té una potència de 420 W i una capacitat de succió de 140 AW, prou per eliminar la brutícia domèstica. Al combinar un sistema de filtració d’aire de cinc capes amb un filtre HEPA davanter i posterior, captura el 99,97% de les partícules, inclosos el pol·len i la caspa.

Un altre avantatge deriva del fet que pel seu cos lleuger pot netejar des dels sostres fins a les alfombres i transportar-se a qualsevol zona de la llar o el garatge, per netejar l’interior dels cotxes.

Intel·ligència que ajuda

Integra de manera visible una pantalla OLED que informa sobre el mode en execució, la quantitat de càrrega i el temps restant de bateria, i també emet recordatoris de manteniment, entre altres possibilitats.

Accessoris

L’aspirador H6 té accessoris.

Compta amb un complet conjunt d’accessoris que faciliten la neteja en profunditat. Integra una peça per muntar-lo fàcilment a la paret al costat de la resta d’accessoris, i un dipòsit d’escombraries extraïble i rentable. Entre els accessoris destaquen un raspall per a alfombres, un per a la pols, un miniraspall motoritzat i una eina per a racons a la qual s’afegeix un tub extensible.

L’equip en ús

Resulta lleuger i fàcil d’emmagatzemar gràcies a l’accessori per penjar-lo a la paret. Destaca per la seva notable capacitat de bateria (de polímer de liti), que permet realitzar, com s’ha assenyalat, les funcions de neteja durant 90 minuts en mode eco i durant 10 a màxima potència. 

Desenvolupa una notable potència per netejar fins al 99,97% de partícules, incloent-hi el pol·len i la caspa, i ho fa gràcies a un sistema de filtrat d’aire HEPA davanter i posterior de cinc capes.

Es maneja bé i sense esforç. Una vegada a la mà, la unitat d’aspirat, de sòlida construcció, posa de manifest la seva lleugeresa, només 1,4 quilos, tot i que s’hi ha de sumar el pes extra dels accessoris.

És eficient, ja que es tracta d’un aspirador ciclònic tipus escombra amb una adequada potència de succió i prou autonomia.

Valors afegits

Com s’ha apuntat més amunt, es tracta d’un equip compacte, de pes lleuger i suficient potència de succió que s’engloba dins de la categoria d’aspiradors sense fil de mà. Entre els seus valors s’ha d’esmentar, a més de la seva capacitat d’aspiració molt per sobre de la mitjana del mercat, l’absència de bossa; el seu ajustat pes, que permet utilitzar-lo amb una sola mà, i el funcionament 100% sense fil, que garanteix la llibertat de moviments per arribar a tots racons, sostres o superfícies altes. 

No s’han d’oblidar tampoc detalls com l’atractiu disseny de l’aparell.

Cases més netes

La raó de l’eficiència en l’apartat de neteja es troba en el seu potent motor sense escombretes de 420 W, que genera un torrent d’aire succionat en forma de remolí o cicló que, per l’efecte de la força centrífuga, expulsa la brutícia i les partícules cap a fora, i deixa l’aire net al seu interior.

L’aire succionat, desproveït de la brutícia que queda emmagatzemada al dipòsit, circula per una sèrie de fins a cinc filtres abans de ser expulsat a l’exterior. En aquestes condicions de treball el fabricant assegura que l’aire surt net i desproveït de les partícules de fins a 0,3 micres.

Oferta fins al 21 de maig

Durant els primers dies del 14 al 21 de maig i com a acció promocional, el producte es podrà comprar amb un descompte de 60 euros (es queda en 339, el preu normal són 399 euros), a Amazon

Característiques

Dimensions i pes 110,0 x 21,5 x 11,0 cm. 1,4 kg

Potència de succió 140 AW màx. (Airwatt)

Bateria 3.610 mAh

Temps de càrrega 4 hores

Modes de funcionament 3 (Eco / Estàndard / Màxima Potencia)

Autonomia. Segons el mode de funcionament (entre 90 i 10 minuts)

Capacitat del dipòsit de residus 400 ml

Pantalla OLED d’1,3 polzades

Soroll en funcionament, entre 63 i 72 dB

Accessoris:

Tub allargador

Raspalls motoritzats gran i petit

Raspall tou

Tub de replec

Tub flexible

Suport carregador de paret

Preu: 399 euros

L’empresa darrere de la màquina

Notícies relacionades

Roborock és una companyia de robòtica domèstica especialitzada en la navegació de precisió. Desenvolupa i produeix aspiradors robotitzats sota la seva marca Roborock, a més de crear-los per a una de les companyies tecnològiques més grans de la Xina: Xiaomi.

Va arribar al mercat espanyol a mitjans de l’any passat i ja ha aconseguit un nom propi dins del segment dels aspiradors domèstics.