Secció recomanada per

JA ES POT RESERVAR

L'espectacular Poco F2 Pro de Xiaomi arriba al mercat per 549 euros

Com a promoció de llançament, el F2 Pro de 6GB+128GB i connectivitat 5G es pot reservar per 499 euros fins al 15 de maig

poco-f2-pro 07

poco-f2-pro 07

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Poco, marca de smartphones de Xiaomi, ha presentat avui el Poco F2 Pro, una màquina d’altes prestacions i realment competitiva quant a preu. Equipat amb la plataforma mòbil Snapdragon 865, ofereix un rendiment fora de tot dubte, velocitats de processament ràpides i una experiència de visualització a pantalla completa.

El seu processador Qualcomm Snapdragon 865 amb 5G està tipificat com el més potent del moment. El xip octa-core Kyro 585 i la GPU Adreno 650 ofereixen una millora del 25% respecte al seu predecessor, i ofereix un òptim rendiment fins i tot per a usuaris molt intensius. El SoC es complementa amb LPDDR51 d’ultraalta velocitat i emmagatzematge UFS 3.1, que permet proporcionar capacitats de lectura i escriptura satisfactòries.

Valors afegits

Equipat amb la tecnologia LiquidCool 2.0, compta amb una cambra de vapor més gran, així com amb múltiples capes de grafit i grafè. Es tracta d’una solució que fa possible que la temperatura del dispositiu es mantingui fresca, especialment en el SoC i a la superfície del telèfon, fins i tot en moments d’activitat intensa.

Està certificat per TÜV Rheinland High Gaming Performance, cosa que li permet oferir una bona experiència de joc amb pantalla HDR i resposta hàptica realista amb un motor lineal d’eix z. També fa un salt quant a l’experiència d’àudio mitjançant la seva certificació d’àudio d’alta resolució.

Pantalla de 6,67 polzades

El dispositiu inclou un sensor òptic d’empremtes dactilars en pantalla i Corning Gorilla Glass 5 en la part davantera i posterior. Està disponible en diversos colors (inclosos gris, morat, blau i blanc). Les variants grisa i morada tenen un acabat mat.

Aporta una ràtio de contrast de 5000000:1 i una brillantor de 500 nits (typ) / 800 nits (HBM), per la qual cosa els usuaris poden comptar amb una notable visualització. La pantalla completa és tipus AMOLED de 6.67” i integra un sensor de llum ambiental triple de 360° que ofereixen una detecció precisa de la llum ambiental i un ajustament de brillantor fluid.

Ha aconseguit l’última certificació TÜV Rheinland Full Care Display, HDR10+, DC Dimming i mode de llum solar 2.0. Mitjançant una configuració d’esquema de color personalitzable, els usuaris poden donar un toc personal a la pantalla.

Càmera posterior de 64MP i frontal pop-up de 20MP

La configuració de quàdruple càmera posterior de 64MP compta amb un sensor principal Sony IMX686; així com amb una lent ultra-gran angular de 13MP i 123°, que permet als usuaris capturar paisatges i àmplies fotos de grup. Un sensor macro de 5MP i un sensor de profunditat de 2MP completen la càmera posterior.

Amb la gravació de vídeo d’ultra-alta definició a 8K (24fps) i 4K (60fps), el dispositiu treu bon partit a la funcionalitat de gravació. La manera Pro per a fotografia i vídeo assegura el control de l’enfocament i l’exposició, per la qual cosa es poden capturar imatges semblants a les d’una càmera professional.

En la part frontal, POC F2 Pro lluu una càmera pop-up de 20MP, gràcies a la incorporació de la qual s’han pogut minimitzar els marcs de la pantalla sense comprometre la qualitat de la càmera. La càmera selfie, que compta amb llum de notificació multicolor, grava vídeo en càmera lenta (120 fps).

Rendiment i connectivitat 

Ve equipat amb una bateria de 4.700 mAh, amb càrrega ràpida de 30W que permet omplir l’smartphone  al 64% en 30 minuts i al 100% en 63 minuts. Incorpora en la seva caixa un carregador de 33W.

Notícies relacionades

Disposa de WIFI 6 amb velocitats de 9.6 Gbps, gairebé tres vegades més ràpid que WIFI 5. Integra una connexió multilink que permet connexions de xarxa estables i pic en tot moment a través de WiFi 2.4G, WiFi 5G i dades mòbils.

Preus

Poco F2 Pro, que arribarà a mi.com i Mi Stores d’Espanya el pròxim 25 de maig, està ja disponible en prevenda. El preu per a la variable de 6GB+128GB és de 549 euros i, per a la de 8GB+256GB, de 649 euros. Com a promoció de llançament, el model de 6GB+128GB es podrà reservar entre el 12 i el 15 de maig per 499 euros.