Secció recomanada per

NOVETATS

OnePlus llança la seva sèrie 8, l'exquisida gamma alta de la marca

El model 8 Pro, el nou vaixell insígnia, integra una de les millors pantalles del moment amb una freqüència de refresc de 120 Hz, que han rebut una nota A+

Una altra de les característiques destacades és que els dos models arriben amb 5G i el processador Snapdragon 865, el xip més nou de Qualcomm

oneplus-8-pro

oneplus-8-pro

6
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

OnePlus ha presentat la seva última gamma de smartphones premium, la sèrie OnePlus 8, que inclou model OnePlus 8 Pro i el OnePlus 8. ’És la sèrie més potent i amb millor disseny que hem creat fins ara’, afirma Pete Lau, fundador i CEO de OnePlus. ’L’experiència d’immersió que proporciona la pantalla de 120 Hz, líder en la indústria, del OnePlus 8 Pro, així com l’elegant disseny i la forma compacta del OnePlus 8, ofereixen una experiència d’usuari de primera qualitat’. Es tracta també d’una sèrie completa amb connectivitat 5G.

Així és el OnePlus 8 Pro

El OnePlus 8 Pro és la nova incorporació a la línia de dispositius ultrapremium de OnePlus. Compta amb una pantalla QHD+ Fluid Display de 6,78 polzades i una taxa de refresc de 120 Hz. Avalada per una impressionant precisió de color, així com amb una brillantor màxima de 1.300 nits, aquesta pantalla ha obtingut la qualificació A+ de DisplayMate, líder en anàlisi i avaluació de pantalles de telèfons mòbils, amb un total de 13 rècords aconseguits o igualats, una quantitat superior a la de qualsevol altre ‘smartphone’ del mercat.

Amb un total de 120 actualitzacions de pantalla per segon, les animacions i la reproducció de vídeo es mostren amb una gran fluïdesa. El sistema d’optimització específic de OnePlus, OnePlus Smooth Chain, ha afegit més de 280 millores a la pantalla perquè cada toc, lliscament i transició siguin més precisos.

Amb l’estimació avançada de moviment i algoritmes de compensació de moviment (MEMC), la reproducció de vídeo permet una velocitat de fins a 120 fps, amb una reducció del desenfocament de moviment i una claredat nítida.

Rendiment

El OnePlus 8 Pro inclou el processador Snapdragon 865 amb Qualcomm Snapdragon X55 5G Modem-RF System, amb connectivitat 5G multigigabit, un avançat rendiment Wi-Fi 6, fotografia professional a velocitats de Gigapíxel, jocs a l’altura d’un ordinador amb gràfics realistes i experiències intuïtives d’IA. Compta amb una configuració de memòria RAM i altaveus dual stereo .

Ve equipat amb fins a 12 GB de RAM LP-DDR5, cosa que genera una velocitat de memòria fins i tot un 30% més ràpida, així com una eficiència energètica millorada fins a un 20%. Amb la tecnologia Dolby Atmos, el OnePlus 8 Pro proporciona un so envoltant, mentre que el nou motor de vibració hàptica, afegeix un extra de moviment als moments d’entreteniment.

Sistema de càmeres

El OnePlus 8 Pro compta amb una càmera principal de 48 MP amb un sensor Sony fet a mida, una lent ultra gran angular de 48 MP amb un camp de visió de 120 graus, un teleobjectiu amb un híbrid de 3x i un zoom digital de 30x, i una peculiar càmera amb filtre de color. La càmera principal de 48 MP té un sensor Sony IMX689 amb una mida d’1/1.4», que permet capturar més llum. La càmera també compta amb tecnologia avançada com ISO Nativo Dual i una lent 2x2 en xip, cosa que permet obtenir fotografies amb millor equilibri visual.

La lent ultra gran angular de 48 MP proporciona un camp de visió de fins a 120 graus amb un sensor Sony IMX586, cosa que permet capturar més detalls fins i tot en situacions de poca llum. Integra estabilització d’imatge híbrida, que combina estabilització d’imatge òptica (OIS) i electrònica (EIS). A més, compta amb la tecnologia 3-HDR i amb un rang dinàmic més gran per capturar òptimes escenes a contrallum.

Disseny

Es presenta en tres opcions de color: Onyx Black, Ultramarine Blue i Glacial Green. Aquests dos últims incorporen la nova generació de vidre mat que, juntament amb un nivell més gran de degradat, aporten una agradable sensació de suavitat.

Ràpida càrrega sense fil

Amb l’arribada de la nova sèrie de OnePlus, la marca ha donat llum verda a la seva tecnologia de càrrega sense fil (Warp Charge 30 Wireless) que és capaç d’omplir el 50% de la bateria en 30 minuts. Segons ha confirmat la mateixa companyia, no només és una de les solucions més ràpides del mercat, sinó que representa un dels esforços més innovadors per aconseguir una experiència totalment sense fil.

Funciona amb un nou sistema que permet oferir, en el seu nivell de màxim rendiment, a 30W, i mitjançant una sèrie de bombes de càrrega aïllades, una de les solucions més potents de la indústria. Aquesta arquitectura de càrrega directa utilitza un xip personalitzat per millorar la comunicació entre la base i el telèfon, per a així millorar l’eficiència.

Així és el OnePlus 8

El segon nou model aporta una pantalla Fluid Display de 6.55» amb una experiència de visualització cinematogràfica i amb una taxa de refresc de 90 Hz. Aporta un índex de precisió de color de JNCD 0.4, que assegura que cada detall sembli natural i real als ulls de l’usuari. Compta amb una ràtio de pantalla de 20:9 i gràcies a la compatibilitat amb pantalla HDR 10 i 10+, les fotos i vídeos ofereixen més nitidesa. Amb aquestes especificacions de pantalla, aquest dispositiu també ha aconseguit una qualificació A+ de DisplayMate.

Càmera

El sistema de càmera del OnePlus 8 està compost per tres lents, el principal compte amb el sensor IMX586 de 48 MP de Sony i amb un processador de senyal d’imatge Spectra 480, que permet generar quatre vegades més píxels. Per completar la configuració de la càmera, el dispositiu disposa d’una lent ultra gran angular de 16 MP amb un camp de visió de 116 graus

Rendiment

El OnePlus 8 inclou Snapdragon 865 amb el Qualcomm Snapdragon X55 5G Modem-RF System, que ajuda a oferir connectivitat 5G multigigabit. Amb els seus 12 GB de RAM, els usuaris podran trobar una experiència multitasca ràpida, i disfrutar de jocs potents. N’explica amb 256 GB d’emmagatzemament UFS 3.0 que ofereix una de les velocitats més ràpides de la indústria.

Càrrega ràpida Warp Charge 30T

El OnePlus 8 arriba amb una bateria millorada de 4.300 mAh, que proporciona un 13% més de durada. La tecnologia de càrrega ràpida Warp Charge 30T permet carregar el 50% de la bateria en només 22 minuts, fins i tot si l’smartphone  està en ús durant el procés.

Disseny

Amb un pes de 180 grams i un gruix de 8 mm és un dels telèfons 5G més compactes i lleugers del moment. Igual com el seu company Pro, ofereix diverses opcions de color com Onyx Black o Glacial Green, així com una nova variant: Interstellar Glow.

Preu i Disponibilitat

A Espanya, els nous dispositius OnePlus 8 i OnePlus 8 Pro estaran primer disponibles a través de la ‘pop-up online’, i posteriorment en prevenda des del 14 d’abril, tots dos a la web de OnePlus.  

El OnePlus 8 Interstellar Glow sortirà a la venda oficialment a partir del 4 de maig de 2020. La resta de colors estaran disponibles a partir del 21 d’abril de 2020.

Botiga Pop-Up

Notícies relacionades

OnePlus ha anunciat durant la presentació dels nous dispositius que obre una Pop-Up on line que permetrà a la comunitat OnePlus de tot Europa ser de les primeres a tenir entre les seves mans l’últim smartphone de la marca, abans que surti a la venda de forma oficial.

Aquest tipus de comerç està referenciat a la web oficial de la companyia i els qui hi accedeixin per a la compra de producte rebran una caixa especial que inclourà el dispositiu i altres productes de la marca. Els packs estaran disponibles en quantitats limitades a tot Europa.