Secció recomanada per

NOVETATS DE PRODUCTE

Samsung afegeix el 5G a la gamma mitjana-alta, models A51 i A71

Els dos dispositius arriben al mercat amb quatre càmeres, una bateria de llarga durada i una pantalla immersiva Infinity-O

galaxy-a71

galaxy-a71

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung presenta els smartphones Galaxy A71 5G i Galaxy A51 5G, que inclouen connectivitat 5G i estan equipats amb una pantalla Infinity-O, càmera quàdruple i bateria de llarga durada. Segons ha afirmat Luis de la Peña, director de màrqueting de la divisió de Mobilitat de Samsung a Espanya: «Estem molt contents de poder fer un pas més en l’era 5G amb Galaxy A71 5G i Galaxy A51 5G, com a part del nostre compromís d’oferir la connectivitat de pròxima generació a més persones, amb preus més accessibles.»

Així són els A51 i A71 5G

Els nous Galaxy permeten la transmissió i descàrrega ultraràpida de contingut mitjançant 5G, sense retards. Proporcionen una imatge cinematogràfica a través de la pantalla Super AMOLED Infinity-O de 6,5 polzades d’A51 5G. El A71 5G, per la seva banda, inclou Super AMOLED Plus Infinity-O de 6,7 polzades. Destacar que la funcionalitat Game Booster permet assolir un rendiment òptim durant el joc gràcies a la Intel·ligència Artificial (AI). Els dos dispositius inclouen una bateria de 4.500 mAh de llarga durada i càrrega ràpida.

Notícies relacionades

Quant a la presa de fotos i vídeos, aporten càmeres quàdruples amb una principal A71 5G de 64MP, i una a l’A51 5G de 48MP, els dos models afegeixen l’ultraangular de 12MP, la macro de 5MP i la càmera de profunditat de 5MP. És possible gravar i compartir vídeos d’alta qualitat en directe amb Super Steady Video de Galaxy A71 5G i A51 5G, que estabilitza automàticament les imatges. Els 128GB d’emmagatzemament intern, juntament amb la compatibilitat amb Micro-SD de fins a 1TB, permeten conservar tots els arxius sense problemes de capacitat.

Tant el Galaxy A71 5G com l’A51 5G venen en una gamma de tons pastel. L’A71 5G està disponible en els colors Prism Cube Black, Prism Cube Sliver i Prism Cube Blue, mentre que l’A51 5G es pot trobar en els colors Prism Cube Black, Prism Cube White i Prism Cube Pink