Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Així és la sèrie 10 de TCL, que inclou un model amb 5G

Cap dels terminals de la gamma, que es caracteritza pels seus preus molt accessibles, supera els 450 euros

tcl-10l

tcl-10l

4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia TCL Communication acaba de presentar al mercat la seva primera sèrie de smartphones de marca TCL, es tracta dels TCL 10, una línia de dispositius de preus assequibles amb pantalles d’alta resolució fabricades per TCL i dotats de la tecnologia pròpia NXTVISION.  Cada dispositiu arriba amb una configuració de quatre càmeres posteriors, processadors Qualcomm Snapdragon i més funcions pròpies de terminals flagship; aquests nous equips no superen els 450 euros. La sèrie 10 inclou un model 5G, el primer de la marca, que utilitza una pantalla corba AMOLED fabricada per TCL.

«Ser una de les principals marques d’electrònica de consum del món –afirma Kevin Wang, CEO de TCL Industrial Holdings– ens permet presentar als nostres clients una àmplia gamma de productes capaços de treballar junts sense problemes, i fer-ho de manera més assequible que totes les altres».

Segons fonts de la mateixa companyia, cadascun dels models de la Serie TCL 10 utilitza pantalles fabricades per TCL i TCL NXTVISION, tecnologia pròpia de visualització de pantalla i càmera que permet millores en temps real en el color, la claredat i el contrast. Aquesta tecnologia genera una precisió de color perquè la diferència entre la imatge real i la imatge en pantalla és gairebé imperceptible. També s’afegeix una funció de conversió de SDR a HDR en temps real, que proporciona una millora de vídeo similar a la de HDR amb tocs de llum brillants, ombres fosques, així com contrast i color amplificat.

Així és el TCL 10 5G, per 399 euros

El TCL 10 5G està equipat amb el processador SnapdragonTM SoC 5G de la sèrie 7, que ofereix més amplada de banda de dades i més estabilitat de la connexió wifi. Integra una pantalla FHD+ amb DotchTM de 6,53 polzades,  amb una relació pantalla-cos del 91%. 

Es caracteritza per una configuració de cambra quàdruple que inclou una de principal d’alta resolució de 64 MP, una ultra gran angular de 118 graus, una macro que possibilita fer fotos a 2 cm de distància, i una càmera de profunditat per a preses professionals amb Bokeh. La càmera frontal de 16MP integra la tecnologia de 4 a 1 de grans píxels, combinant automàticament quatre píxels en un per millorar les autofotos i millorar-les en entorns amb llum baixa.

Disposa d’una bateria per a un dia complet d’ús del telèfon i la tecnologia de càrrega ràpida Quick ChargeTM 3.0. Compta amb càrrega inversa OTG, que converteix el telèfon en una font d’energia portàtil per carregar petits accessoris. El TCL 10 5G estarà disponible a finals del mes de juny per un preu recomanat de 399 euros.

Així és el TCL 10 Pro, per 449 euros

Amb una pantalla corba AMOLED de 6,47 polzades FHD+ fabricada per TCL, premiada amb l’iF Design Award i el Xarxa Dot Award de 2020, el dispositiu ofereix un disseny corb amb una gran relació pantalla-cos, i inclou dreceres a l’Edge Bar  per accedir a les aplicacions amb una sola mà. Inclou detector d’empremta dactilar en pantalla, que es col·loca a sota. Aprofita la tecnologia NXTVISION per produir colors precisos i millor qualitat d’imatge i vídeo. S’integra al grup de ‘smartphones’ certificats en el qual Netflix està disponible en HDR10.

Aporta tecnologia d’imatge amb IA (Intel·ligència Artificial) i ve amb quatre càmeres posteriors, incloent-ne una d’alta resolució de 64MP, una de vídeo amb grans píxels de 2.9 μm per a entorns amb poca llum, una supergran angular de 123 graus i una macro. Al frontal n’hi ha una de 24MP que compta amb una solució híbrida d’autoenfocament. Per als aficionats als vídeos creatius, inclou capacitats de vídeo per a llum superbaixa i vídeo supergran angular.

El disseny corb del 10 Pro té acabat mat en la part posterior i una pantalla antireflexos. Està disponible en colors Ember Gray i Forest Mist Green i podrà adquirir-se a mitjans de maig per 449 euros.

Així és el TCL 10L, per 249 euros

El TCL 10L ofereix 6 GB de RAM amb un processador Qualcomm Snapdragon 665, que afegeix una plataforma potenciada amb IA per millorar el seu rendiment i optimitzar el consum d’energia. Disposa d’una pantalla FHD+ amb DotchTM de 6,53 polzades amb una relació pantalla-cos del 91%. Equipat amb tecnologia NXTVISION i gràcies al processador específic de pantalla s’obtenen bons resultats a les fotos. Ve amb quatre càmeres posteriors, junt amb una càmera per a selfies de 16MP, equipades amb IA. Disposa de la funcionalitat de vídeo Stop Motion per fer vídeos més creatius sense haver de fer una edició posterior.

Té acabats hologràfics amb una iridescent brillantor a la part posterior, i un pulcre disseny 3D. El model estarà disponible en Arctic White and Mariana Blue, colors inspirats en la natura, i arribarà a mitjans del mes de maig per 249 euros.

 

Valors afegits

Els tres smartphones de la sèrie 10 de TCL aporten els següents valors:

Interfície d’Usuari Dinàmic, amb interacció intuïtiva i característiques personalitzables per aconseguir més facilitat d’ús.

Pantalla de confort ocular: tenint en compte la salut visual de l’usuari s’afegeixen modes com el To Adaptatiu, el Mode de Lectura i el Mode de Confort Ocular, que proporcionen òptima experiència visual, independentment de les condicions de llum.

Notícies relacionades

Botó de Google Assistant: Accés per activar Google Assistant.

Super-Bluetooth: Permet connectar quatre altaveus o auriculars Bluetooth.