Secció recomanada per

LLARS ECOLÒGIQUES

Samsung presenta la gamma de TV Lifestyle amb embalatge sostenible

Les caixes de la nova família de teles permeten fer creacions útils per a decoració o mobiliari

eco-packaging

eco-packaging

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung Electronics acaba d’anunciar el llançament de la gamma de televisors Lifestyle que afegeix a les seves característiques de ostensibilitat un embalatge eco-friendly per reduir l’empremta mediambiental. L’embalatge està fabricat amb cartró ondulat o corrugat ecològic i s’inclou a les caixes dels models The Serif, The Frame i The Sero. Aquest tipus d’embalatge permet una reutilització amb ús creatiu.

«Amb el nostre embalatge ecològic, creiem que podem oferir als clients una experiència en la qual es respecta el medi ambient i reduïm la nostra empremta ecològica, però també proporcionem una manera original de mostrar la seva creativitat i expressar-se», ha afirmat Nacho Monge, director de màrqueting d’AV a Samsung Electronics.

Creativitat

La companyia ha aplicat un disseny amb una matriu de punts a cada costat de les seves caixes de cartró, pel qual es poden tallar i muntar per a altres usos, com ara petites taules, suports, emmagatzematge o cases per a mascotes. L’embalatge inclou una guia on s’explica com es poden crear articles domèstics a través d’un codi QR.

Notícies relacionades

Els qui adquireixin qualsevol dels models de la gamma Lifestyle (The Serif, The Sero o The Frame) podran elegir entre construir prestatgeries i mobles al voltant del televisor, muntar una petita caseta per a la mascota, fer-hi un revister i fins i tot col·locar-hi prestatges de cartró per posar-hi articles domèstics i aparells electrònics.

Reconeixement

A principis d’aquest any, Samsung ja va guanyar el premi CES 2020 Innovation Awards, pel seu concepte d’embalatge ecològic per promoure l’ús eficient dels recursos. Com a part del llançament del nou packaging sostenible, Samsung i ‘Dezeen’, la revista britànica d’estil de vida, han organitzat un concurs en el qual les dues empreses premiaran els dissenys més originals i pràctics, i s’inclouran posteriorment en la seva guia d’embalatge ecològic.

Temes:

Samsung +Digital