Secció recomanada per

TECNOLOGIA PER AL CONFINAMENT

Shanling anuncia el reproductor de música model M6 Pro

La mítica marca asiàtica de so Hi End acaba de presentar el seu últim dispositiu MP3, que tindrà un preu d'uns 750 euros i que estarà disponible al maig

shanling-m6-pro

shanling-m6-pro

2
Es llegeix en minuts

La companyia Shanling, fundada el 1988, és una empresa que integra l’R+D, la producció, distribució i comercialització dels seus productes. Aquesta característica li proporciona el control de tot el procés, des del disseny de l’aparell fins a la posada al mercat, cosa que li ha comportat una excel·lent reputació en la indústria del sector.

L’estratègia d’aquesta marca es basa a llançar nous productes cada any amb què ha obtingut certificacions tecnològiques tan capdavanteres com Sony LDAC, Bluetooth BQB, Japanese Audio Association Hi-Res, Microsoft’s HDCD, Dolby Laboratories’ Dolby Digital, DTS i DVD, SACD, llicències de patents de CD, entre d’altres.

En els últims temps s’ha especialitzat amb força en el sector de l’àudio portàtil, en què destaquen els seus reproductors MP3 HIFI. Les oficines principals de Shanling estan a Shenzhen i la fàbrica és a Dongguang, a la Xina.

Característiques de l’M6 Pro

Coneixem Shanling com una marca d’àudio, l’any passat van llançar el seu primer Android DAP, el Shanling M6, i ara en proposen una versió actualitzada: El Shanling M6 Pro, que millora l’anterior amb una configuració DAC dual d’alt rendiment i més potència d’amplificació.

El Shanling M6 Pro està equipat amb una configuració Dual DAC d’alt rendiment que consisteix en xips DAC premium AK4497EQ duals, que proporcionen una descodificació de so neta i nítida, amb suport per a descodificació PCM de fins a 32 bits / 768kHz, o DSD fins a DSD256 nativament.

El circuit analògic en l’M6 Pro consta de components premium i actualitzats com filtres de pas baix OPA 1622, ADA4610-2 (OPA), BUF634 x 2. Aquest circuit d’amplificació OPA i BUF proporciona una sortida de so equilibrada i més potent.

El dispositiu està equipat amb tres ports de sortida, que inclouen els de 3,5 mm d’acabament únic, 4,4 mm balancejats i 2,5 mm balancejats, amb una potència de sortida de fins a 600 mW a 32 ohms de càrrega.

Les especificacions de l’equip, sumades a un plafó posterior de vidre mat i una estètica innovadora, el converteix en una opció adequada per als aficionats al bon so, això sí, per un preu que s’acosta als 750 euros.

Valors afegits

Està alimentat per un xip Snapdragon 430 de vuit nuclis, basat en dos xips DAC AK4497EQ, que li dona la potència per a totes les tasques i per gestionar l’energia de la bateria, de 4000 mAh, que pot arribar a les 13 hores d’autonomia.

Notícies relacionades

La memòria interna és de 32 GB, ampliable mitjançant micro-SD i amb 4 GB de memòria RAM. El sistema operatiu, Android 7.1 permet accés a Google Play i aplicacions compatibles.

Presenta una pantalla de 4,7 polzades, amb una definició de 720 p. Entre les connexions sense fil destaca Bluetooth 4.2 de dues vies i wifi tant 2.4G com 5G.

Temes:

+Digital