Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Oppo presenta la seva nova sèrie Find X2 compatible amb xarxes 5G

La pantalla de 120 Hz, la bateria SuperVOOC 2.0 i l'ultraestabilitzador de vídeo, completen les principals característiques de la nova sèrie

find-x2-pro

find-x2-pro

4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La marca de dispositius intel·ligents Oppo presenta la seva sèrie flaghsip Find X2, formada pels telèfons Find X2 Pro (número 1 a Dxomark) i Find X2, que destaquen per incorporar la tecnologia 5G. Els dos smartphones tenen una pantalla QHD+ AMOLED amb una taxa de refresc de 120 Hz.

El Find X2 Pro incorpora la Ultra Vision Camera System, que ofereix una capacitat fotogràfica avançada. Té el processador Qualcomm Snapdragon 865 i una càrrega ràpida SuperVOOC 2.0 de 65W, desenvolupada per Oppo.

Michael TranHead of Strategy & Product Marketing d’OPPO a Western Europe, ha informat que: «Per oferir la millor experiència 5G als nostres consumidors, estem innovant en aspectes clau com la pantalla, la càmera, la bateria i el disseny. La qualitat de l’experiència visual de la sèrie Find X2 estableix un nou estàndard en el mercat dels smartphones, portant la interacció mòbil i l’experiència d’usuari a un nou nivell en l’era 5G».

Pantalla 120 Hz 

Els dos models de la sèrie venen equipats amb una pantalla de 120 Hz QHD+ Ultra Vision amb mil milions de variacions de tons de color. Amb una resolució de 3.168 × 1.440, 513 ppi, reflectivitat de pantalla ultrabaixa i una brillantor màxima de fins a 1.200 nits, ofereixen una visualització nítida. De fet, la pantalla de la sèrie Find X2 ha rebut la qualificació A+ de DisplayMate, l’organització de proves de pantalla professional, i ha batut 12 rècords. Estan equipats amb el motor O1 Ultra Vision, que compta amb un xip de pantalla independent per millorar el rendiment de la qualitat d’imatge.

Quant a so, integren altaveus duals i Dolby Atmos, pot adaptar-se als escenaris i aplicacions de música, pel·lícules i jocs.

La sèrie disposa d’un sistema de protecció ocular adaptable a la IA, que ajusta de manera intel·ligent la temperatura del color i la brillantor de la pantalla segons l’ambient. Permet l’atenuació de la llum blava i DC, per reduir la radiació de llum blava nociva, i alleuja el parpelleig amb brillantor baixa. La sèrie ha obtingut la certificació de TUV Rheinland Eye Care.

Així és el Find X2 Pro

El model està equipat amb una combinació de triple càmera: lent gran angular de 48 MP més una lent ultragran angular de 48 MP i un teleobjectiu de 13 MP, alhora que disposa d’un zoom híbrid de 10x.

La càmera gran angular adopta un sensor personalitzat. Compta amb el Sony IMX689, el més gran dels sensors de càmeres mòbils de 48 MP. Està combinat amb la tecnologia nativa dual OIS i f / 1,7 de gran obertura, que permet capturar imatges de qualitat, fins i tot en situacions de poca llum. Té el sistema Pixel Omni-directional PDAF amb capacitat d’assolir el 100% d’enfocament dels píxels i l’enfocament omnidireccional.

Està equipat amb un zoom híbrid 10x de segona generació. L’estabilització òptica OIS combinada amb la tecnologia de fusió d’imatge multifocus i un algoritme d’ultraresolució garanteix la consistència del balanç de color i blancs quan es canvia entre les tres càmeres, fet que fa el procés de zoom més natural i suau.

Els usuaris poden canviar el zoom entre les tres càmeres per disparar a una distància curta de 3 cm i aconseguir un acostament màxim de 60x.  El mode Ultra Nocturn cobreix totes les distàncies focals amb un zoom màxim de 60x i aquesta opció facilita les fotos nocturnes amb teleobjectiu. Així mateix, es podrà aconseguir fins a un màxim de 30x de zoom durant la gravació de vídeo.

Ve equipat amb l’Ultra Steady Video Pro i l’Ultra Steady Video, basat en la lent ultragran angular de 48 MP i 120 i amb l’algoritme d’estabilització d’imatge. 

A més d’incloure la gravació de vídeo 4K a 60 fps, afegeix la de vídeo HDR en viu. Amb la integració de la gravació de vídeo de 10 bits, l’exposició de graduació en temps real a nivell de píxel i el calibratge de color de vídeo, s’aconsegueix que la llum i les ombres en les escenes amb retroil·luminació siguin més clares.

Processador

Els dos nous models d’Oppo arriben equipats amb el processador Qualcomm Snapdragon 865, que afegeix el mòdem Snapdragon X55 5G. Com a nau capitana 5G de la marca, la sèrie Find X2 és compatible amb el mode dual SA/NSA 5G, amb una taxa de descàrrega de 7.7.5 Gbps i la capacitat de roaming global 5G + 4G més potent. Els dos productes utilitzen un disseny de grup d’antenes envoltants de 360 graus que s’equilibren i aconsegueixen optimitzar el senyal per al telèfon mòbil. També s’integra la tecnologia Smart 5G, que munta un receptor dual 5G + 4G, una targeta dual i un dual-standby amb una xarxa més estable capaç de canviar lliurement els sistemes de xarxa d’acord amb les condicions del moment.  

Autonomia

Els models compten amb bateries de 4.200 mAh i 4.260 mAh, les dues equipades amb una càrrega ràpida SuperVOOC 2.0 de 65W, la tecnologia de càrrega flaix. El SuperVOOC 2.0 pot omplir completament Find X2 Pro en uns 38 minuts.

Disseny

Els Find X2 destaquen per un disseny de cos de doble corba frontal i posterior. La part davantera està coberta amb la sisena generació de Corning Gorilla Glass. El disseny de la superfície corba de 67,8 ofereix un efecte sense vores.

Els dos models inclouen l’última versió del sistema operatiu d’Oppo basat en Android 10, ColorOs 7.1, que ofereix un enfocament visual senzill i simplifica la interfície de l’usuari.

Preus i disponibilitat

Notícies relacionades

Oppo Find X2 Pro amb 12 GB RAM + 512 GB ROM estarà disponible al maig en dos colors: Negre (en acabat de ceràmica) i taronja (en acabat de pell vegana) a un preu de 1.999 €.

El Find X2 estarà disponible al maig en dos colors: Negre (en acabat de ceràmica) i blau (en acabat de vidre) a un preu de 999 €.

Temes:

Mòbils +Digital