Secció recomanada per

PRÒXIMS LLANÇAMENTS

Realme anuncia la sèrie 6 de 'smartphones'

La nova família aporta un sistema de càmeres de 64MP i suposa l'evolució de la gamma més popular de la marca

Realme és la firma de mòbils que més ràpid creix a nivell mundial: se situa entre les set marques de mòbils més destacades

realme-6-

realme-6-

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Realme ha anunciat la imminent arribada de la sèrie 6 al nostre mercat. Seguint el lema Dare to leap, la nova família de producte arribarà amb una gamma de productes amb 64MP Pro Camera. Pro Display i estarà composta per tres nous models: el realme 6 equipat amb càmeres de 64MP, el realme 6 Pro amb 6 càmeres  i, per primera vegada, una nova línia de productes realme 6i, de la qual encara no s’han revelat detalls.

Altres novetats

La companyia acaba de presentar el Realme X50 Pro, el seu primer vaixell insígnia 5G,equipat amb processador Qualcomm Snapdragon 865 i amb la nova tecnologia de càrrega ràpida de 65W SuperDart, així com amb quàdruple càmera Hawk Eye de 64MP amb Intel·ligència Artificial (AI), càmera ‘selfie’ dual de 32MP amb ultra gran angular integrada a la pantalla i un plafó Super AMOLED amb una freqüència d’actualització de 90Hz

Una marca jove

Notícies relacionades

Realme va desembarcar oficialment a Europa l’octubre del 2019, Madrid s’ha convertit en la seu europea d’operacions. Ha planificat amb un ambiciós pla d’expansió i està compromesa amb el mercat europeu. 

En l’actualitat ocupa el setè lloc en el rànquing de distribució global de dispositius des del tercer trimestre de 2019, també s’ha convertit en la marca de telèfons intel·ligents que més ràpid creix al món. El 2019, ha entrat a 25 mercats de tot el món, amb un total d’enviaments que supera els 25 milions, i ha aconseguit un augment interanual del 500% en comparació amb el 2018.

Temes:

Mòbils +Digital